Honaz Belediyesi kapalı pazaryeri açıldı!

Honaz ilçesinde yapımına 2021 yılı başında başlanan kapalı pazaryerinin açılışı yapıldı.

Honaz Belediyesi kapalı pazaryeri açıldı!

Binlerce vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’Honazımız için ne yapsak az. Her şey güzel olmaya devam edecek’’ dedi. Honaz’da uzun süredir eksikliği hissedilen kapalı pazaryeri için çalışmalar Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek göreve gelir gelmez başladı. Kapalı pazaryerinin yapımının her aşamasında bulunan Başkan Kepenek, halkla da bir araya gelerek öneri ve taleplerini aldı. Aynı zamanda kapalı pazaryerini çevreleyen işyerlerini de baştan aşağı yenileyen ekipler, tam 28 işyerini de kapalı pazaryeri için hizmete sundu. Vatandaşları yazın sıcaktan, kışın yağmur ve çamurdan koruyacak olan kapalı pazaryerinin açılışı için muhteşem bir hazırlık yapıldı.

Kimler katıldı?

Açılış törenine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, ilçe belediye başkanları, oda ve dernek başkanları muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk olarak Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in göreve geldiği ilk günden bu yana yaptığı hizmetlerin gösterimi yapıldı. Vatandaşlar tarafından büyük alkış alan sinevizyon sunumun ardından konuşmalara geçildi.

‘Kaklık’ta bir sosyal donatı oluşturacağız’

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz için her zaman en iyisini düşündüklerini belirterek, ‘’ Bu pazaryerinin ilk gününü anımsıyorum. Soğuk bir kış gününde yola koyulduk. İnsan bir şeye karar verdi mi yapabiliyor. Projeler insan odaklı olunca anlamlı oluyor. Bu eserde en büyük pay bu yüzden Honazlı siz değerli vatandaşlarımın. Honaz halkı bir araya gelince neler yapabileceğini de gösterdi’’ dedi. Pazaryerinin tüm ödemelerini gerçekleştirdiklerinin altını çizen Kepenek, ‘’Bu pazaryeri için tüm ödemelerimizi yaptık. Bu pazaryerini yapan şirketimize de çok teşekkür ediyorum. İlk pazarımızı 3 Eylül günü burada yapacağız. Yağmurdan, kardan, sıcaktan, soğuktan korunacağız bu pazaryeriyle. Bu hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Bu yaptığımız gelecekte yaptıklarımızın bir ışığı. Yokuşbaşı, Karaçay, Akbaş’ta 2022’de kapalı pazaryerimiz olacak. Kaklık’ta bir sosyal donatı oluşturacağız. Var olduğum sürece sizlerin mutluluğu için çalışmaya söz verdim. 24 saat sizler için çalışıyorum. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Bir helallik almak istiyorum. Eşim ve çocuğuma çok vakit ayıramadım bu pazaryerini kısa sürede bitirebilmek için. Haklarını helal etsinler’’ diye konuştu.

Zehra muhteşem bir konser verdi!

Törende protokol üyeleri kısa konuşmalar yaparak, Honaz’a kazandırılan kapalı pazaryeri ve 28 işyerinin ilçeye çok yakıştığını söylediler. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek pazaryerinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninde ayrıca Honazspor’a tahsis edilen otobüs ve yeni Honazsporlu futbolcular sahneye çıkarak yeni sezonda önemli işler yapmak istediklerini söylediler. Törenin sonunda pazaryerindeki iş yerleri ve sergi alanlarının esnaflara tahsisi için kura çekimi yapıldı. İlk kurayı Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek yaptı. Kapalı pazaryerinin açılışı için ilçeye gelen Sanatçı Zehra da muhteşem bir konser vererek Honazlı vatandaşları coşturdu. Honaz ilçesini çok beğendiğini kaydeden Zehra, söylediği şarkılarla özellikle gençlerin büyük beğenisini aldı.

Yayınlama: 27.08.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.