Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Horoz evinde tek golle mağlup

Denizlispor Süper Lig’in 30. haftasının açılış mücadelesinde evinde Gaziantep FK’yı ağırlıyor. Süper Lig tarihinin Temmuz ayında oynanan ilk maçında Denizlispor, evinde ilk yarıda kalesinde gördüğü golle Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup oldu. Yeşil-siyahlılar bu mağlubiyetin ardından pandem nedeniyle Süper Lig’e verilen aranın ardından çıktığı 4. maçında da sahadan galibiyet çıkaramadı.

Denizlispor Süper Lig'in 30.

Süper Lig’in 30. hafta maçında Denizlispor evinde Gaziantep FK’yı ağırladı. Mücadelenin ilk yarısında Denizlispor art arda kullandığı kornerler ile etkili oldu. Korner atışlarında yeşil-siyahlıların ceza sahasında yaşanan karambollerde Gaziantep FK’dan Morais’in topa elle müdahalesi olduğu yönünde itirazları olsa da hakem Yankaya’nın kararı devam oldu.

ANTEP 1 GELDİ GOLÜ BULDU, DENİZLİSPOR DİREKTEN DÖNDÜ

İlk yarının 25’nci dakikasında ilk etkili atağında Gaziantep FK’da Güray Vural ceza sahası dışından şutunda topu ağlarla buluşturdu. Denizlispor’un gole en çok yaklaştığı pozisyon ise 38’nci dakikada Recep’in yaklaşık 25 metreden şutunda top üst direğe çarparak auta çıkması oldu.

PANDEMİ ARASI SONRASI DENİZLİSPOR 4. MAÇINDA DA KAZANAMADI

Maçta ikinci yarıda Denizlispor Oscar Estupinan, Gaziantep FK’da Güray Vural ceza sahasında net pozisyonları değerlendirmedi. Gaziantep FK 75’nci dakikada Kayode ile ikkinci gole çok yaklaşadı top direkten döndü. İki takımında pozisyona girmekte zorlandığı kalan dakikalarda gol çıkazken Denizlispor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Denizlispor bu mağlubiyetin ardından pandem nedeniyle Süper Lig’e verilen aranın ardından çıktığı 4. maçında da sahadan galibyet çıkaramadı. Yeşil-siyahlılar bu mağlubiyetle 32 puanda kalırken, Gaziantep FK puanını 38’e yükseltti. Denizlispor, 31. hafta mücadelesinde Başakşehir’e konuk olacak.

man