Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Horoz’dan Seydou Doumbia Sürprizi!

İspanya’da küme düşen Girona, Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Seydou Doumbia ile yollarının ayrıldığını açıklamasının ardından Doumbia’nın Denizlispor ile anlaştığı iddia edildi. 

İspanya'da küme düşen Girona,

CSKA Moskova’da başlayan müthiş kariyerinin ardından ilk olarak Roma, ardından sırasıyla, Newcastle United, Sporting Lizbon ve Girona’da forma giyen 31 yaşındaki Fildişi Sahilli forvetin Yukatel Denizlispor ile anlaştığı iddia edildi. Doumbia ile görüşmelerin olumlu geçtiği ve yıllık 400 bin dolarlık bir bedel ile Doumbia’nın Horoz’a çok yakın olduğu bilgisine yer verildi. Doumbia bundan bir kaç yıl önce Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemine gelmiş ancak oyuncu o dönem Serie A ekiplerinden Roma’yı tercih etmişti.

Doumbia geçtiğimiz sezon Girona’ya transfer olmuştu. Girona La Liga’dan bir alt lige düşünce Doumbia’nın sözleşmesinin, karşılıklı anlaşılarak feshedildiği açıklanmıştı.

DOUMBİA GEÇTİĞİMİZ SEZON NE YAPTI?

Daha önce Roma, Sporting Lizbon, CSKA Moskova gibi takımlarda forma giyen 31 yaşındaki Doumbia, geçen sezon İspanyol ekibinde 22 maçta 3 gol attı.