Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüdayi Kayhan Yazdı: Ne Mutlu Türk’üm Diyene

“Türk’üm Doğruyum,Çalışkanım” demek ne

“Türk’üm Doğruyum,Çalışkanım” demek ne zamandan beri zor geldi.Türkiye’de  yaşayan ve Türk’lüğü benimseyen herkes Türk’tür.Türk doğru olacak çalışkan olacak ki Atalarımızdan miras kalan bu cennet vatanı ve içinde yaşayan tüm bireyleri yükseklere taşıyabilsin.

Ben ve benim kuşağım siyah önlük giydi,her sabah yağmurda karda “Türk’üm ,Doğruyum,çalışkanım,Varlığım Türk varlığına armağan olsun.”diyerek büyüdük ve kendimizi bizi yetiştiren ve bu mertebeye getiren bu vatana borçlu hissettik.Borcumuzu ödemek için Devletin bekası için,öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkilâpları doğrultusunda yetiştirmeye özen gösterdik.”Türk’üm Doğruyum,Çalışkanım,Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun “ilkesini benimsettik. Andımızın okullarda okutulmasını kaldırdınız.

Masaya çıkıp tepinin isterseniz,biz çocuklarımıza ATATÜK’ü öğrettik “Atatürk demek Cumhuriyet demek,Atatürk demek Türkiye demek”Dedeleriniz Atatürk’ün dirisinden siz ölüsünden korkuyorsunuz.

Diyelim ki, okullardan andımızı çıkardınız, kitaplardan çıkardınız,duvarlardan,meydanlardan çıkardınız….Kalplerimizden nasıl çıkaracaksınız ? Andımız Atatürk’ümüzün mirasındadır. Andımız irademizdedir.O nedenle Andımıza el uzatmaya  cüret edenlere inat,bir kez daha “ NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE ” ATATÜRK ; GENÇLİK GELECEKTİR, TÜM UMUDUM GENÇLİKTEDİR” demiş gençliğe güvendiğini bildirmiştir. Gençlik Atatürk ilkeleriyle yürüyor gün geçtikçe büyüyor.

Sevgili gençler ! İstiklâl savaşı ,dünyadaki,en meşru,en ahlaklı,en haklı en kutsal savaşlardan biridir.Emperyalizmi ve onun yamaklarını dize getiren,bir enkazdan yep yeni, çağdaş bir devlet kurmayı başaran Atatürk ve Atalarınızla gurur duyun,şehit ve gazi Atalarınızın ve Atatürk ümüzün onurunu yalancılara çiğnetmeyin. Sevgili gençler ve Türk Milleti ! Pencereden baktığınızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü,birileri yaşadığınız günlerin bedelini ödediği içindir.”Atatürk olmasaydı,Türk belki Özbekistanda olurdu,ama Trakya ve Anadoluda kalmazdı. Yüz yılda tüm büyük civar coğrafyadan sürülmüş ve katledilmiş olurdu.Türklerin konya ovasından sürülmeleri ve atılmaları ne kadar sürerdi sanıyorsunuz” “….Ne Türk nede Türkiye kalırdı.M.Kemal sadece ülkeyi kurtarmadı,Türk neslini de kurtardı.”Bu sözler Amerikalı tarihçi Justen Mccarty’ye ait.Durum tesbitini iyi yapan elin profösörü kadar olamadı Türkiyede yaşayıpta,Türkiye nin ekmeğini yiyen vatan hainleri.Onlara inat NE MUTLU TÜRK’ ÜM DİYENE