Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Büyükşehir Meclisi’nin ilk toplantısında gündem borçlar

Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanvekillikleri belirlenirken gündemde ise Belediye’nin borçları ve BELTAŞ’ta yapılan usulsüzlükler vardı. Çavuşoğlu, “Amacımız kimseyi şikayet etmek değil. Nasıl bir belediye devraldığımızın bilinmesini istiyoruz” diye konuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni

Denizli Büyükşehir Belediyesi seçimlerin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meslis toplantısı öncesinde Denizli BÜyükşehir Belediyesi Binası önünde Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından toplantı salonuna geçildi ve toplantı başladı.

Ali Marım Başkan vekili oldu

Yeni dönem ilk toplantısı olan Nisan ayı Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında başkan vekilleri belirlendi. 2 yıl görev yapacak başkanvelilleri seçimleri gizli oylama ile yapıldı. Oylama sonucu Ali Marım 1. başkanvekili olurken, Nurgül Kabukçu 2. başkan vekili olarak seçildi.

Çavuşoğlu Belediye Borçlarını anlattı

Meclis’in ilk toplantısında gündem Belediye’nin borçları oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Denizli’nin borç durumuyla ilgili bir liste yayınladık. Bu listede özellikle kamuoyunun dikkatini çekmek istediğimiz birkaç husus var. Nasıl bir belediye devraldığımızın bilinmesini istiyoruz. Amacımız kimseyi şikayet etmek değil. Bugünkü mevcut durumumuzun herkes tarafından açık net bilinmesidir. Biz geldiğimizden itibaren bir haftadır belediyenin borç durumu ile ilgili bir çaba içerisindeyiz. Şu ana kadar tespit edebildiklerimizle size bu bilgileri sunmak istiyorum. İlerleyen süreçte nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Umarız ki bu son borç tutarı olur. Bunu temenni ediyorum ve dua ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir’in borcu açıklandı.

Yeni başkan Çavuşoğlu Belediye’nin borcunu halkın bilgisine sundu.