Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi İncilipınar

Denizli Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu’nun açılışı gerçekleştirildi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci açılışa katıldı.

 

İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu’nun açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,ilçe belediye başkanları, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan , protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Denizli’ye kazandırılan yeni spor kompleksinin açılışında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Hasan Karahan ve son olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci konuşmalar gerçekleştirdi.

”Bu millet hesap soracak”

Bakan Zeybekci konuşmasında Denizli’nin her alanda merkez il olduğuna değinerek, 15 Temmuz Darbe Girişimine değindi. Bakan Zeybekci;”Hiç kimse kusura bakmasın. Her kim bu milletin bayrağına, bu milletin birliğine ve beraberliğine, vatanına, devletine,namusuna, onuruna, gururuna, milletvekiline,meclisine saldırdığına bunun gereğini millet yaptı ve yapmaya da devam edecek.Darbe yapan darbeyi yapabilirse, anayasayı değiştirebilirse regal hale gelecek ve bu milletten hesap soracak, Yok öyle dünya. Bu millet buna müsade etmeyecek. Şuanda yapılan hukuki düzenlemenin anlamı da budur. Kimse buna karşı çıkmamalı, adam gibi durmalı. Bu düzenlemeye itriraz edenlerin de niyetleri ortaya çıkıyor.”dedi.

 

”Denizli her alanda Merkez oldu”

9 ilde bulunan ve 10’ncusunun Denizli’de yapılacak olan Türkiye’deki tüm vaizlerin ve müftülerin eğitim alacağı Diyanet Yüksek İhtisas Eğitim Merkezini de yapıyoruz. Onunda ihalesi yapıldı, yakında onun temelini atıyoruz. Nereye yapıyoruz? Adalet Parkı’nın hemen karşısındaki o güzel yere muhteşem bir merkez yapacağız. Denizlimiz artık her alanda merkez oluyor.Eğitimde, yeşil alanda, sporda merkez olduk, söz verdiğimiz konutlarını da Denizli’ye kazandırdık dedi.