Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir iş yerine gelen şahıs elindeki silahla dört el ateş ederek, iki kişiyi ayaklarından vurdu. Saldırgan olay sonrası kaçarken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay, öğlen saatlerinde Tepe Mahallesi 33. sokaktaki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, deniz malzemeleri satan bir iş yerine gelen kimliği belirsiz şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırıda bulunarak, dört el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar iş yeri sahibi Ç.Y. ve o sırada müşteri olarak bulunan R.K.’nin ayaklarına isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Olaydan sonra kaçan saldırganı bulmak için Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri geniş çaplı arama başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE BİR İŞ YERİNE GELEN ŞAHIS ELİNDEKİ SİLAHLA DÖRT EL ATEŞ EDEREK, İKİ KİŞİYİ AYAKLARINDAN VURDU. SALDIRGAN OLAY SONRASI KAÇARKEN, YARALILAR AMBULANSLARLA HASTANEYE KALDIRILDI. (GÜLDEMET KIZIL/MUĞLA-İHA) Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir iş yerine gelen şahıs elindeki silahla dört el ateş ederek, iki kişiyi ayaklarından vurdu. Saldırgan olay sonrası kaçarken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.