Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte Depremin Ardından Acıpayam’dan İlk Görüntüler!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bu gün sabah 09.34 sularında 5.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İlçe halkının yoğun paniğe kapıldığı depremde ciddi maddi hasarlar oluştu. İşte depremin ardından Acıpayam’dan ilk görüntüler..

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bu sabah saat 09.34 sularında deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin açıkladığı verilere göre 5.6 şiddetinde meydana gelen depremin merkez üssü Acıpayam’ın Yeniköy Mahallesi olarak açıklandı. Özellikle deprem üssüne yakın olan mahallelerde maddi hasarlar meydana geldi. Bölgeden gelen görüntüler depremin ne kadar şiddetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

OKULLAR TATİL EDİLDİ, İŞYERLERİ ARA VERDİ

İlçeden edinilen bilgilere göre merkez üssü olarak açıklanan mahallelerde bazı metruk binalar ve hayvan ağılları yıkıldı, hasar gördü. İlçede Valilik kararı ile okullar tatil edilirken, bazı işyerlerinde de şiddetli sarsıntı sonrası panik hakim oldu. Bazı işyerlerinde oluşan maddi hasarlar nedeniyle işyerlerinde çalışmalara ara verildiği bildirildi.

MADDİ HASARLAR VAR!

İlçeden gelen deprem sonrası görüntülerde depremin ne kadar şiddetli olduğu açıkca görüldü. Bir çok evin hadar görüldüğü belirtilen Acıpayam’da bazı evlerin kullanılamayacak hale geldiği bilgileri geliyor. Bölgeden gelen bilgileri an be an aktarmaya devam edeceğiz.