Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İtalyan basını Denizlispor’u yazdı!

İtalya’nın önemli spor sitelerinden biri olan Tutto Mercato, Denizlispor’un Empoli’de forma giyen 26 yaşındaki stoper Frederic Veseli ile anlaştığını yazdı.

İtalya'nın önemli spor sitelerinden

Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına geri sayım sürerken, Yukatel Denizlispor, takviye çalışmalarını sürüdüyor. İtalya’da yayın yapan spor haber sitesi Tuttu Mercato, kaynağı Sky Sport olarak verdiği haberinde Denizlispor’un Empoli’de forma giyen Arnavut stoper Frederic Veseli ile her konuda anlaştığını yazdı. Horoz’un 26 yaşındaki stoperi kiralama yöntemi ile takıma katmak istediği belirtilen haberde, Veseli’nin kısa süre içerisinde resmi imzayı atmak için Denizli’de olacağını iddia etti.

FREDERİC VESELİ KİMDİR?

1992 yılında İsviçre’de doğan, aslen Arnavut olan Frederic Veseli, 2013-2014 sezonunda profesyonel kariyerine Manchester City’de başladı. Ardından sırasıyla, İpswich, Manchester City U23, Manchester United U23, Bury, Port Vale ve Lugano’da oynayan 26 yaşındaki stoper son 3 sezonda İtalya serie A temsilcilerinden Empoli’de forma giyiyor. Son 3 sezonda Empoli forması ile 78 resmi maçın 68’inde ilk 11 çıkan Veseli, 4 asist yaptı. 26 yaşındaki futbolcunun 2021 yılına kadar Empoli ile sözleşmesi bulunuyor.

Haber: Serkan ÖZKURT