Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ BELEDİYECİLİKTE ÇOCUKLARIMIZ AÇ KARNINA DERS DİNLEMEK ZORUNDA BIRAKILMAYACAK

İYİ Parti Denizli Büyükşehir

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “İYİ’lerin yönettiği belediyelerde çocuklar aç karnına ders dinlemek zorunda bırakılmayacak” dedi.

İYİ Belediyecilikte hiçbir zaman çocuklarımızın sınıflarına aç girmeyeceklerini söyleyen Öztürk, çocuklarımızın yeterli, düzenli ve sağlıklı besleneceğini, anne ve babaların her gün çocuklarının okulda ne yiyeceğini düşünmek zorunda kalmayacaklarını ifade etti.

Ayrıca, yerel üreticilerden oluşturulacak tedarik zinciri ile yerel ekonomiyi de canlandıracaklarını belirten Öztürk, bu sayede kadınlarımızın yüzünü güldürecek yeni istihdam alanlarının da yaratılabileceğine dikkat çekti.

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk;

“Bu ülkede çocuklar okula aç gidiyor! Aileler çocuklarının beslenme çantasına bir kuru ekmekten başka bir şey koyamaz halde! Öğretmenler derslerde açlıktan bayılan, hastalanan çocuklar olduğunu anlatıyor! Uzmanlar yetersiz beslenme yüzünden milyonlarca çocuğun sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu bilimsel çalışmalarla ortaya seriyor.

Çocuklarımızın gelişimlerinden, sağlıklarından, sağlıklı beslenmelerinden, ulaşımlarından Devlet doğrudan sorumludur.

Okullarda ayrım yapılmadan her çocuğa bir öğün ücretsiz ve sağlıklı yemek verilmesi şarttır ve biliyoruz ki çocuklar için kaynak da var imkân da! Ha Siz kaynak bulamıyorsanız Biz buluruz” dedi.