Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ PARTİ ADAYLARINDAN GRUP KARA ORDU’YA ZİYARET

Denizlispor’un kurtuluş noktalarını tartışmak

Denizlispor’un kurtuluş noktalarını tartışmak için dün akşam taraftar gruplarından, Grup Kara Ordu derneğin de bir araya gelen İyi Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk, Pamukkale Belediye Başkan adayı veteriner hekim Türkay Berberoğlu ve Merkezefendi Belediye Başkan adayı Fatih Coşkun, taraftar gençlerle bir araya geldi.

Grup Kara Ordu Başkanı Murat Akar, misafirperverliklerinden ötürü adaylara teşekkür ederken, Denizlispor’un sadece bir futbol kulübü olmadığını, aynı zamanda Denizli’nin bir parçası olduğunu vurguladı. Denizlispor’un geleceği konusunda yapılan görüşmelerin önemli olduğunu dile getirdi.

İyi Parti adayları Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk, Pamukkale Belediye Başkan adayı veteriner hekim Türkay Berberoğlu ve Merkezefendi Belediye Başkan adayı Fatih Coşkun, Denizlispor’un ve şehrin gençlerinin geleceğini parlatacak projelerle dolu olduklarını ifade ederek, sporun gençler üzerindeki olumlu etkisini vurguladılar. Denizlispor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ve taraftarların desteğiyle şehre önemli katkılar sağlayacaklarını belirttiler. Adaylar, kulübün ve şehrin geleceği için iş birliği içinde olacaklarını ve sporun önemine vurgu yaparak, gençleri desteklemeye devam edeceklerini ifade ettiler.