Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ PARTİ BUCA ADAYI BELLİ OLDU

İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi

İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteren ve kentte 12 ilçede adaylarını açıklayan İYİ Parti’de süreç gelecek hafta sonlanacak. İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteren ve kentte 12 ilçede adaylarını açıklayan İYİ Parti’de süreç gelecek hafta sonlanacak. İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteren ve kentte 12 ilçede adaylarını açıklayan İYİ Parti’de süreç gelecek hafta sonlanacak.

İYİ Parti’de bir metropol ilçenin adayı daha belli olurken, kalan adayların tamamı yeni haftada yapılacak grup toplantısında vitrine çıkacak. İYİ Parti’de bir metropol ilçenin adayı daha belli olurken, kalan adayların tamamı yeni haftada yapılacak grup toplantısında vitrine çıkacak.

BUCA ADAYI SUAT NEZİR

İYİ Parti Buca’da eski bir CHP’li isimle sandığa gidecek. Partinin Buca adayı 2019 yerel seçim sürece CHP tarafından adaylığı açıklandıktan sonra değiştirilen, bu dönemde de yeniden başvuru yapmasına rağmen CHP tarafından aday gösterilmeyen Suat Nezir oldu. CHP ile yollarını ayıran Suat Nezir İYİ Parti’nin Buca Belediye Başkan Adayı olarak bugün il binasında yapılacak toplantıyla kamuoyuna tanıtılacak. İYİ Parti Buca’da eski bir CHP’li isimle sandığa gidecek. Partinin Buca adayı 2019 yerel seçim sürece CHP tarafından adaylığı açıklandıktan sonra değiştirilen, bu dönemde de yeniden başvuru yapmasına rağmen CHP tarafından aday gösterilmeyen Suat Nezir oldu. CHP ile yollarını ayıran Suat Nezir İYİ Parti’nin Buca Belediye Başkan Adayı olarak bugün il binasında yapılacak toplantıyla kamuoyuna tanıtılacak.

AKŞENER AÇIKLAYACAK

Öte yandan kalan 17 ilçenin adayı ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından yeni haftada yapılacak grup toplantısında kürsüye çağırarak tek tek açıklayacak.