Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi belli oldu

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi belli oldu. Yeniden İl Başkanlığı’na atanan Hasan Akgün belirlenen 71 kişilik il yönetimini basın mensuplarına tanıttı. Yönetimde İYİ Parti’nin tüzüğünde bulunan yüzde 20 kadın kotası gereği 20 kadın yönetici bulunuyor. İl Başkanı Akgün, bu isimlerde en az 4’nün il başkan yardımcısı olarak görev alacağını söyledi.

İYİ Parti Denizli İl

İYİ Parti Denizli’de yeni il yönetimi belirlendi. Hasan Akgün başkanlığındaki yeni il yönetimi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen toplantı ile basın mensuplarına tanıtıldı. İYİ Parti tüzüğünde bulunan yüzde 20 kadın kotası dolayısıyla kadın üyeler dikkat çekti. İl yönetiminde 20 kadın yönetimde bulunuyor. İl Başkanı Hasan Akgün, en az 4 kadın yöneticinin il başkan yardımcısı olarak görevlendirileceğinin altını çizdi.

Yeniden İYİ Parti İl Başkanı olarak atanan Hasan Akgün yeni yönetimini tanıttığı basın toplantısında sözlerine,”Cesurlar hareketi olarak başladığımız partileşme süreci ete kemiğe büründü. Cesurlardan oluşan bir liste ile Denizlimizi en güzel şekilde temsil etmeye, Denizlimizin ihtiyaçlarını belirmeye ve siyasete katkıda bulunmak amacıyla güzel bir liste yaptığımızı düşünüyorum”diyerek başladı.

DENİZLi KONGREYE GİDECEK Mİ?

Hasan Akgün yaptığı kısa açıklamanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akgün’e ilk soru ”Önceki yönetimin kongreye gidilmediği nedeniyle istifasının ardından yeni yönetim kongreye gidecek mi?” şeklinde geldi. Akgün,”İl başkanlığının kongreye gitmesi genel merkezle ilintili bir durumdur. Ben kongre talebinde bulunurum daha önce de bulunmuştum. Ama buna genel merkez karar verir. Zaten seçim dönemine giriyoruz. Tekrar söylüyorum tasarruf genel merkezindir. Atama usulü mü, kongre ile mi devam edilecek? Genel merkez karar verecek biz de gereğini yapacağız”dedi.

KAYYUM İDDİALARINA CEVAP

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün’e ikinci soru ise birkaç gündür gündemi meşgul eden ‘İl yönetimine kayyum atanıyor’ söylentileri oldu. Akgün konu ile alakalı,”Şuanda kayyum ile alakalı bana ulaşan bir tebliğ yok. Kimin başvurduğu, ne için başvurulduğuna dair bir bilgi gelmedi. 2 Eylül’de bana tebliğ edilen yazıyla ben İYİ Parti Denizli İl Başkanı olarak karşınızda bulunuyorum”ifadelerini kullandı.

‘ZIPIR’ SİYASETİ SUÇLAMASINA CEVAP VERDİ

Hasan Akgün, geçtiğimiz günlerde Yücel Yılmaz öncülüğünde İYİ Parti Denizli’de oluşan muhalefet kanadının ortaya attığı, ‘Partide Zıpır siyaseti’ yapılıyor, partide 4-5 kişi kararları veriyor’ iddialarına cevap verdi. Akgün,”İnsanların doğduğu yer üzerinden söylemde bulunmak yanlış. ‘Zıpır, Cankurataran’ siyaseti gibi tanımlamalar yanlış. Türkiye yeterince bölünmüş durumda Denizli’de bunu yapmaya gerek yok. Bizim bununla işimiz olmaz. Yücel Bey parti kurulduğunda beri bizim il yönetim kurulumuzun üyesiydi. Keşke söylemek istediklerini o tarihlerde söyleseymiş. Onun tasarrufu kendine aittir. Onun söylediği gibi bir durum olsa ben burada 71 kişiyi bir araya getiremezdim. Demek ki öyle düşünen yok. Biz bu partiyi birlikte yöneteceğiz inşallah.”şeklinde konuştu.

İŞTE İYİ PARTİ DENİZLİ İL YÖNETİMİ

1 Abdi Baklan
2 Adil Aydın
3 Ahmet Er
4 Ahmet Kılınç
5 Ahmet Zeki Selamet
6 Ali Tavaslıoğlu
7 Alime Güngör
8 Alper Ay
9 Arif Solak
10 Ayla Yakalı
11 Aysun Doğanay
12 Ayşe Çelik
13 Ayşe Tomaşoğlu
14 Bilal Çelikel
15 Birsen Kök
16 Çağdan Korkmaz
17 Cemalettin Baydar
18 Duygu Aköz
19 Elvan Aydoğan
20 Emine Sağlık Kanatsız
21 Emre Çılgın
22 Engin Nikbay
23 Ergün Erözkan
24 Ergün Mercan
25 Ertan Keskin
26 Faruk Alyaz
27 Fatih Boya
28 Fatih Çil
29 Gökhan Candoğan
30 Gülay Tekin
31 Gülşah Aydemir
32 Gülşah Tıkıroğlu Yıldırım
33 Hakan Bakırsoy
34 Hakan Kavak
35 Haldun Yazıcı
37 Hüseyin Erol
38 Hüseyin Koçlu
39 İbrahim Afatoğlu
40 İbrahim Sabuncuoğlu
41 İrfan Zeren
42 İsmail Ağar
43 Jale Akıncı
44 Kenan Sırmalı
45 Keziban Özyer
46 Masum Demirel
47 Murat Kuru
48 Namık Demirci
49 Nazlı Yaşatürk
50 Necati Tahal
51 Nuri Alper Kabukçu
52 Oğuz Güler
53 Osman Akkoyun
54 Osman Könür
55 Pelin Çetinalp
56 Rıfat Akgül
57 Savaş Sütçü
58 Serdar Akalın
59 Serkan Turan
60 Sertaç Sarıaslan
61 Süleyman Hançer
62 Şefik Süzgün
63 Şule Namlı
64 Türkay Berberoğlu
65 Ülkü Eryılmaz
66 Ümmühan İlti
67 Ünal İncegür
68 Yalçın Bedel
69 Yasin Yolcu
70 Yusuf Erdem
71 Zekeriya Öz

İYİ PARTİ DENİZLİ İL DİSİPLİN KURULU

1 Ahmet Sivaslıoğlu
2 Ali Erkan
3 Ayşe Yaraş
4 Hüseyin Özgür
5 İbrahim Kesmen
6 Kevser Akın
7 Lami Oruç
8 Mehmet Başer
9 Musa Nalbantoğlu
10 Ramazan Gürbüzel
11 Raşit Ercan
12 Süleyman Tokmak
13 Şevki Acaroğlu
14 Şükran Aydın