Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir 3 günlük hava durumu.. İzmir hava durumu

Ege’nin en gözde illerinden

Ege’nin en gözde illerinden biri olan İzmir için şiddetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapılıyor. Bu gece başlaması ve 8 Ocak Çarşamba gününe kadar devam etmesi beklenen şiddetli rüzgar İzmir hava durumu açısından kritik bir dönemi işaret ediyor. İzmir 3 günlük hava durumu için vatandaşları uyaran yetkililer, şiddetli rüzgara karşı temkinli olunmasını istedi. Peki, önümüzdeki süreçte İzmirde hava nasıl olacak? Fırtına ve rüzgar etkisi ne kadar sürecek? İzmir 3 günlük hava durumu ve uzun vade tahminler açıklandı mı? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde.

İzmir Hava Durumu Verileri Açıklandı, Şiddetli Rüzgara Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir hava durumu verilerini paylaştı. Anlık İzmir hava durumu verilerinin yanı sıra uzun vadeli tahminlerin de yer aldığı açıklamalarda yarın İzmir’de hava durumu verilerine dikkat çekildi.

Yarın İzmir’de hava durumu 12 derece sıcaklığa ulaşak şekilde güneşli olacak. Gece saatlerinde ise hava açık olacak ve 5 dereceye kadar sıcaklıklar düşebilecek.

İzmir 3 günlük hava durumu tahminlerinde Salı, Çarşamba ve Perşem günleri 12 ila 11 derece arasında sıcaklıklar olacak ve hava açık güneşli seyredecek.

İzmir’de 15 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan İzmir’de 15 günlük hava durumu raporlarına göre bu hafta 13-19 Şubat arasında hava güneşli olacak. Cumartesi ve Pazar günleri hava bulutlu gözükse de güneş yine görünecek.

Haftada 20 Şubat 2023’den 23’üne kadar açık olacak hava Perşembeden itibaren yerini yağışa bırakacak tahmininde bulunuluyor.

Ayın son haftasında ise yer yer yağışlı olabilecek.

İzmir’de 30 Günlük Hava Durumu

İzmir’de 30 günlük hava durumu tahminleri de çok fazla yağışın olmayacağı yönünde. Genelde açık ve güneşli geçmesi beklenen İzmir hava durumu, önümüzdeki 30 günlük süreç içinde 10 gün yağmurlu olacak.