Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir, Aydın, Denizli, Uşak, Kütahya, Manisa, Muğla, Afyon hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilerde Ege’nin 8 ilinde hava durumu nasıl olacak? Aydın’da hava durumu, Denizli’de hava durumu, İzmir’de hava durumu, Afyonkarahisar’da hava durumu , Manisa’da hava durumu, Muğla’da hava durumu, Kütahya’da hava durumu aramaları için tıklayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Kuzey Ege kıyıları, Çanakkale, Balıkesir’in batısı, Aydın’ın kıyı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında güney ve güneybatı (lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI!

Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmeleri vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

EGE’DE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Parçalı, kıyı kesimlerinin çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları, İzmir çevreleri ve Aydın’ın kıyı kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 12°C

Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 15°C

Parçalı bulutlu ve sabah saatlerinde puslu

İZMİR °C, 17°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 15°C

Parçalı zamanla çok bulutlu

MANİSA °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

UŞAK °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 18°C

Parçalı yarın çok bulutlu

EGE DENİZİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Hava Durumu:
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı,

Rüzgâr:
Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) öğle saatlerinden sonra kuzeyi ile akşam saatlerinde geneli güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), gece saatlerinde 8 (75 km/sa); Güney Ege’de güney ve güneybatıdan akşam saatlerinden itibaren güneyi güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) öğle saatlerinden itibaren kuzeyi 6 (50 km/sa) kuvvetinde,
Dalga:
1,0 ila 2,0 m, kuzeyi yer yer 2,5 m, gece saatlerinde 3,5 m,
Görüş:
İyi, yağış anında orta, fırtına anında zayıf.