Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Büyük Buluşmayı Bekliyordu, Son Anda 2 Fire

İzmir, bu akşam gerçekleşecek OFİSMOD toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Başkan Adayı’ Nihat Zeybekci’nin katılması beklenen toplantıyı merakla bekliyordu. Ancak Aziz Kocaoğlu ve Tunç Soyer toplantıya katılamayacaklarını bildirdiler.

İzmir, bu akşam gerçekleşecek

Bu akşam saat 20.30’da Swiss Otel Büyükefes’te 400 üye ve bayinin katılacağı gala yemeğine OFİSMOD toplantısına İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Başkan Adayı’ Nihat Zeybekci’nin davet edilmesi ve üç önemli isimden olumlu yanıt alınması İzmir’de büyük bir heyecan yaratmıştı.

Ofis Mobilyaları Sanayici İşadamları Derneği (OFİSMOD) Başkanı Gökhan Hepkafadar

OFİSMOD Genel Başkanı Gökhan Hepkadar Aziz Kocaoğlu ve Tunç Soyer’in toplantıya katılamayacaklarını açıkladı. Hepkadar,”İlk başta üç değerli isimden de olumlu yanıt aldık. Hatta Sn. Kocaoğlu geleceğini yazılı olarak bize bildirdi. Ancak bugün Sn. Kocaoğlu’nun acilen yurtdışına çıkacağı ve toplantımıza katılamayacağı bilgisi bize iletildi. Bunun yanı sıra Sn. Tunç Soyer ise programlarının yoğunluğunu gerekçe gösterdi. Sadece Sn Zeybekci’nin katılımıyla toplantımızı yapacağımızı duyururuz.”ifadelerini kullandı.

SOYER NEDEN KATILMIYOR?

Tunç Soyer’nin bugünkü programının son halkası olan Çamlıkule Alevi Bektaşi İnanç Derneği Cemevi toplantısının saat 19:00’da olmasına rağmen toplantıya katılmama sebebi merak uyandırdı.

HABER:ORAL CAN TATAR