Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği, Zeybekci’yi Ziyaret Etti

İzmir Denizlililer Derneği ziyaretlerine eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bulaşarak devam ettirdi.

İzmir Denizlililer Derneği ziyaretlerine

İzmir Denizlililer Derneği üyeleri ziyaretlerine devam ediyor. Dernek üyelerinin en son ziyareti ise, Denizlili eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci oldu.  Ziyarete dernek üyelerinden Özgür Aslan,  Ergül Dülger, Vildan Durmuş, Şerife Dedeler, Hasan Dedeler, Süleyman Naz, Sezai Cengil, Sebahattin Özer,  Halil İbrahim Sevinç,  Nevzat Duru,  Musa Yiğit, Enver Yiğit, Nuri Özyurt, Güler Sevinç,  Berkay Akmaz katıldı.

Ziyarete dernek üyelerinin yanı sıra iş dünyasından da katılım oldu. Özkul Mobilya’nın sahibi Barış Özkul, Diva İnşaat’ın sahibi Hüseyin Yalçın, Korwood sahibi Bülent Şentürk ve iş insanı Ahmet Küçüker  ziyarete katılan isimler arasında yer aldı.

Zeybekci, konuklarına destek vermeye hazır olduğunu ifade etti. Zeybekci,  “Denizlililerin aktif bir şekilde bizleri her yerde temsil etmesinden mutluluk ve onur duyuyorum. Hemşehrilerim, her yerde ve alanda bizleri temsil etmeye çalışırken, elbette elimizi taşın altına koyacağız ve ne gerekiyorsa bende bir Denizlili olarak yapmaya hazırım” dedi.

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, “Her ziyaretimizden destekler alarak ve  güçlenerek dönüyoruz. Bu bizleri inanılmaz motive ediyor. Çünkü, Denizli zaten Pamukkale’si Tripolis’i Laodikeia’sı ile başlı başına dünya mirası kenti ve bizlerde Denizlili olarak bu mirasın tanıtıcıları, kültürün aktarıcıları olmak durumundayız. Dolyısıyla, sonbaharda da düzenleyeceğimiz Denizlililer Gecesi için sayın Zeybekci’den destek sözü aldık” ifadelerine yer verdi.