Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği’den Vefa Örneği, Başkan Çalkaya’ya Teşekkür Ettiler

İzmir Denizlililer Derneği, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’yı makamında ziyaret ederek kuruldukları günden bugüne derneğe verdiği kakıdan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

İzmir Denizlililer Derneği, Balçova

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya bugün gerçekleştirilen ziyarette büyük bir vefa örneği ile karşılaştı. İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve Dernek üyeleri, Başkan Çalkaya’yı ziyaret ederek kuruldukları günden itibaren verdiği destekten dolayı bir plaket takdim ettiler.

KASAP:”HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU”

Başkan Mehmet Ali Çalkaya’nın da aslen Denizlili olması dolayısıyla derneğe büyük katkıları olduğunu belirten İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap,” Sayın Çalkaya bizim her zaman destekçimiz oldu. Bizde ahde vefa çok önem veren bir derneğiz bu yüzden Başkanımıza bir teşekkür plaketi takdim etmek istedik”dedi.

ÇALKAYA:”DESTEĞE DEVAM EDECEĞİM”

Hemşerilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Çalkaya,”Biliyorsunuz 2019 yerel seçimlerinde aday olamadım. Ben görevim süresince sizlere her zaman destek olmaya çalıştım. Bundan sonrada başkan olarak değil bir hemşeriniz olarak desteğe devam edeceğim. Bu vefa örneğiniz beni duygulandırdı”ifadelerini kullandı.