Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZMİR DENİZLİLİLER DERNEĞİ’NDEN MERCAN OTOMOTİV’E ZİYARET

İzmir Denizlilier Derneği çalışmalarına

İzmir Denizlilier Derneği çalışmalarına hızla devam ederken İzmir’de yaşayan hemşerilerini yalnız bırakmamaya, onları ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Ziyret esnasında başkan Veli  Kasap’a Dernek üyeleri  Ergül Dülger, Hürriyet Erbayat, Alp Dülger ve duayen gazeteci Ahmet Deda eşlik etti.

Hemşehri ziyaretleri kapsamında dernek üyeleri ile birlikte Mercan Otomotiv sahibi Osman Buldanlı ve Ahmet Tepe’yi ziyaret eden İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap şunları ifade etti ; ” Bugün Mercan Otomotiv sahibi Osman Buldanlı beyi İzmirli dostları ve Denizlili hemşehrilerimizi 4 Kasım  tarihinde biraya getireceğimiz kahvaltı programına davet için ziyarete geldik. Osman bey zaten Denizli’nin gönüllü hemşehrisi ve tertip komitesimizde yer alıyor. Derneğimize her zaman katkı koyduğu ne yanımızda olduğu için kendine teşekkür ediyoruz. ”

Beş yıldır İzmir’de Gaziemir , Otokent sitesinde ikinci el araç alım satımı üzerine çalıştığını ve Denizli’nin  Çal ilçesinden olduğunu ve derneğin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini belirten, Mercan Otomotiv Sahibi Osman Buldanlı .” İzmir’de çok fazla Denizlili var. Maalesef birbirimizi çok fazla tutmuyoruz ve tanımıyoruz, tanışmıyoruz. Bu konuda öz eleştiri yapmalıyız. Herkesin bu işe el atması lazım.”  şeklinde konuştu.