Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği’nden Nail Özkardeş’e Vefa Ziyareti

İzmir Denizlililer Derneği İş adamı Nail Özkardeş’i ziyaret etti. Nail Özkardeş İzmir Denizlililer Derneği’nin kurucularının arasında yer alıyor.

İzmir Denizlililer Derneği İş

İzmir Denizlililer Derneği düzenli olarak gerçekleştirdiği hemşehri ziyaretlerine devam ediyor. Dernek yönetimi, derneğin de kurucuları arasında yer alan İş adamı Nail Özkardeş’i ziyaret etti. Ziyarete Dernek yönetim kurulu başkanı Veli Kasap, yönetim kurulu üyeleri Ergül Dülger, Özlem Türetgen, Özgür Aslan, Nuri Özsoy, Ahmet Deda, Sezai Çengil, Halil İbrahim Sevinç ve Sebahattin Özer katıldı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan İş adamı Nail Özkardeş dernek çalışmalarına değinerek, “Denizli’nin tanıtımına katkı koyan İzmir Denizlililer Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Birlik olmak önemli. Denizli’nin gelişmesi ve tanıtılması için bizler de üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Derneğin çalışmalarını anlatan Başkan Veli Kasap ise “Denizli için yaptığımız çalışmaların hızını sürekli olarak artırıyoruz. Hemşerilerimizi bir araya getirmek ve Denizli için yapılan çalışmaların sayısını artırıyoruz. Bu noktada sürekli olarak bizim yanımızda yer alan Denizlili hemşehrimiz Nail Özkardeş abimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ziyaret sonrasında dernek yönetimi Özkardeş’e atkı ve dernek filaması hediye etti.