Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir depremi sonrası Milletvekili Sancar’dan dikkat çeken paylaşım!

İzmir’de meydana gelen 4,9’luk deprem herkesi korkuttu. Depremin ardından Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın aylar önce yaptığı konuşmayı paylaşarak AFAD eğitimine dikkat çekti. Sancar, o dönemde yaptığı konuşmada bedelli askerlikten alınan yüksek paraların düşürülmesini istemiş, deprem bölgesinde olduğumuz için bedelli askerlik yapan vatandaşlara AFAD eğitimi verilmesi gerektiğini vurgulamıştı.

İzmir'de meydana gelen 4,9'luk

İzmir’de, sabaha karşı meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremin korkusu iki can aldı. Bir kişi kalp krizi nedeniyle, bir kişi de yüksekten atlayarak yaralanma sonucu hayatını kaybetti. Depremde, tarihi bir caminin minaresi yıkıldı.

Depremin ardından Denizli Milletvekili Teoman Sancar’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sancar, aylar önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmanın bir kesitini paylaşarak AFAD eğitimine bir kez daha vurgu yaptı. Sancar o konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı; ” Önerge verdik. Bedelli askerliklerin bedeli düşürülsün ve AFAD eğitimi verilsin. Çünkü Türkiye deprem bölgesi dedik. Ama maalesef 1 ay askerlik yaptırıyorsunuz. Giden kişi ne yaptığını anlamıyor. İşinden de ayrılıyor, geriye döndüğünde işine devam edemiyor.”

İŞTE O PAYLAŞIM!