Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Dikili’de şehit Mesut Akmeşe son yolculuğuna uğurlandı!

Antalya’ya bağlı Kaş ilçesinde, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığına (JÖAK) bağlı Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı su altı timleri tarafından yapılan dalış eğitimi yaparken vurgun yiyerek hastaneye kaldırılmasına rağmen şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mesut Akmeşe, İzmir Dikili’de son yolculuğuna uğurlandı.

Antalya'ya bağlı Kaş ilçesinde,

İzmir’in Dikili ilçesinde Antalya’da dalış eğitimi sırasından vurgun yiyerek şehit olan Mesut Akmeşe için tören düzenlendi. Antalya’nın Kaş ilçesinden meydana gelen olayda Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mesut Akmeşe (37) şehit olmuş, rahatsızlanan 3 asker ise tedavi altına alınmıştı. Şehit olan Akmeşe’nin cenazesi, hava ambulansıyla Antalya Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından baba ocağı olan İzmir’in Dikili ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne getirildi.

8 YAŞINDAKİ KIZININ TABUTA BAKIŞI YÜREK DAĞLADI

Şehir olan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mesut Akmeşe’nin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilirken, şehit için askeri cenaze töreni düzenlendi. Acı vedada duygu dolu anlar yaşandı. Şehit Akmeşe’nin 8 yaşındaki kızı Hayriye Nil’in babasının tabutuna son bakışı ise herkesi derinden etkiledi.

Şehit Mesut Akmeşe’nin babası Kerim Akmeşe ve ailesinin de, cenazede ayakta durmakta güçlük çekti.

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mesut Akmeşe’nin cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dikili Demirtaş Mahallesi’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.