Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Enternasyonel Fuarı’na Geliyorlar

88 kez kapılarını ticaret, eğlence ve kültür alanında açan İzmir Entenasyonel Fuarı açılışına siyasilerden yoğun ilgi. CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fuar açılışına katılacağı belirtildi.

88 kez kapılarını ticaret,

88. İzmir Enternasyonel Fuarı, 6 Eylül günü kapılarını açarken, 15 Eylüle kadar devam edecek. 6 Eylül, saat 18.30’da gerçekleşecek olan fuarın açılışına Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu katılacak.

KILIÇDAROĞLU’NUN İZMİR PROGRAMI:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 Eylül günü Adnan Menderes Havalimanı’ndan Aydın’da düzenlenen etkinliğe katıldıktan sonra Selçuk Belediye Başkanı Filiz Sengel Ceritoğlu ile görüşme yapacak. Ardından, Kılıçdaroğlu’nun fuar açılışı için 18.30’da Kültürpark’ta olması bekleniyor.

İSTANBUL BİR İÇİN İLK

Bu yıl fuarın “Onur Kent”i İstanbul ve Kahramanmaraş oldu. İstanbul, İzmir Entenasyonel Fuarı başladığından bu yıl ilk kez katılım gösterecek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açılışa katılacak.

İŞTE İMAMOĞLU’NUN İZMİR PROGRAMI:

İmamoğlu’nun, 6 Eylül günü saat 10.30’da CHP İl Örgütü’nde CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşme yapması planlanıyor. İmamoğlu görüşmenin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile saat 15.30’ bir araya gelecek. Saat 18.30 Kültürpark’ta fuarın açılışına katılacak.