Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Foça’da çıkan yangında Nevin Tuncer ve Murat Cihan Tuncer yaşamını yitirdi!

İzmir’e bağlı Foça ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen iki kişi hayatını kaybetti. 1 kişi de yaralandı.

İzmir'e bağlı Foça ilçesinde

İzmir’in tatil ilçelerinden biri olan Foça’da meydana gelen yangından acı haber geldi. Alınan bilgiye göre yangın, dün gece saatlerinde Yenifoça Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Oruç Reis Caddesi bir dubleks evde çıktı. Elektrik kontağının kısa devre yapması sonucu çıktığı düşünülen yangında dubleks ev alev almaya başladı. Yangını gören komşular hemen durumu itfaiye, polis ve 112 sağlık ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler evde 3 kişinin ikamet ettiği bilgisine ulaştı. Yangına uykuda yakalanan 60 yaşındaki Deniz Tuncer, eşi 55 yaşındaki Nevin Tuncer ile oğulları 30 yaşındaki Murat Cihan Tuncer’in evde olduğu öğrenildi. Bunun üzerine kurtarma operasyonu başlatan ekipler şahısları kurtarmak için harekete geçti.

ANNE VE OĞUL HAYATINI KAYBETTİ!

Yaşanan yangında evin içinde bulunan Nevin Tuncer ve oğlu Murat Cihan Tuncer’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yangının dumanından etkilenen Deniz Tuncer ise Acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yangını kısa sürede söndüren İtfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Yangında hayatını kaybeden Nevin Tuncer ve Murat Cihan Tuncer’in cansız bedenleri, olay yerine gelen savcının incelemesi sonrası İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.