İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
23 Nisan 1920’nin, millet egemenliğinin kayıtsız şartsız ilan edildiği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla taçlanan tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirten Karace, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesinin geleceğe duyulan güvenin en güçlü ifadesi olduğunu dile getirdi.
Bu mirasın yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda çocuklara daha güçlü bir gelecek inşa etme sorumluluğu yüklediğini ifade eden Karace, ülkenin yarınlarının iyi eğitim almış, üretken ve özgüvenli nesillerin omuzlarında yükseleceğini vurguladı.
İAOSB olarak eğitime katkıyı öncelikli görevlerinden biri olarak gördüklerini belirten Karace, bölgedeki eğitim kurumları aracılığıyla çocukların gelişimine destek vermeye devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda, İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sabahat Dirin Anaokulu başta olmak üzere bölgedeki tüm öğrencilerin 23 Nisan coşkusunu paylaştıklarını ifade etti.
Mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelenin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anan Karace, tüm çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.



