İzmir Kiraz’da 4 kişinin öldüğü aile faciasında 2 kişi kıl payı kurtulmuş!

İzmir’e bağlı Kiraz ilçesinde meydana gelen aile katliamında ilginç detaylar oratay çıktı. 4 kişinin öldüğü cinayet serisinde 2 kişini,n ise dakikalarla ölümde kurtulduğu ortaya çıktı.

İzmir Kiraz’da 4 kişinin öldüğü aile faciasında 2 kişi kıl payı kurtulmuş!
Yayınlama: 14.11.2019
A+
A-
https://www.youtube.com/watch?v=0i78A6RI6Y4

İzmir’in Kiraz ilçesine bağlı Çayağzı Mahallesi’nde dün meydana gelen kaeliam gibi olayda, 40 yaşındaki İbrahim Akkeçe, Eşi 38 yaşındaki Döndü Akkeçe, oğulları Kemal Akkeçe ve akrabaları Erol Akkeçe evlerinin önünde vurularak öldürülmüştü. Cinayet zanlısı akrabaları olan M.A ise cinayeti ‘eşini rahatsız ettikleri’ gerekçesi ile işlediğini ifadesinde söylemişti. Bugün yaşanan feci olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

2 KİŞİ KATLİAMDAN KIL PAYI KURTULMUŞ!

Yaşanan Aile katliamında hemen önce, ölenlerden Erol Akkeçe’nin babasının üzerine değiştirmek için eve giren Mustafa Akkeçe’nin katliamdan kıl payı kurtulduğu ortaya çıktı. Eve girdikten kısa bir süre sonra silah sesini duyup dışarı çıkan Mustafa Akkeçe, oğlu ve akrabalarını kanlar içinde görünce baygınlık geçirdiği öğrenildi. Katliamdan kıl payı kurtulan bir kişi ise İbrahim ve Döndü Akkeçe’nin diğer çocuğu olan 12 yaşındaki Y.A oldu. Olaydan kısa süre önce okula giden çocuğun da katliamdan bu sayede kurtulduğu öğrenildi.

KATLEDİLENLER BİRLİKTE DEFNEDİLECEK

Kiraz ilçesinin arkasından gözyaşı döktüğü Akkeçe ailesi ise dün gece geç saatlerde İzmir Adli Tıp Kurumu’nda otopsilerinin tamamlandığı ve aile fertlerinin üzerinde çok sayıda saçma ve kurşun olduğu öğrenildi. Cenazelerin ise yarın defnedilmek için Kiraz ilçesine gönderileceği bildirildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.