Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Otelciler Odası Ramazan boyunca kimsesizlerin yüzünü güldürdü!

İzmir Otelciler Odası, Ramazan ayı boyunca Otelde kalan kimsesiz vatandaşlara tavuk pilav ve ayran dağıtımı yaparak zor günlerde insanların yüzünü güldürdü. Oda Başkanı Mehmet Gönen, Bu zor günleri hep beraber paylaşarak aşacağız el birliği ile beraberliğimiz daim olsun.’ dedi.

İzmir Otelciler Odası, Ramazan

İzmir Otelciler Odası üyeleri ve hayırseverler bir araya gelerek Ramazan ayı boyunca otelde kalan kimsesiz vatandaşlara tavuk pilav ve ayran dağıtımı yaptı. Ramazan ayı boyunca her gün dağıtılan yemekler, kimsesizlerin yüzünü bir nebze olsun güldürdü. Oda üyeleri ve oda üzerinden yardım ulaştırmak isteyen vatandaşların katkıları ile hayır organizasyonu gerçekleştirildi.

Başkan Mehmet Gönen: Otelde kalan misafirlerine hizmet etmeye devam ettik

İzmir Otelciler Odası Başkanı Mehmet Gönen, ‘’Salgının başladığı günden beri devletimizin aldığı tedbirleri desteklemek ve vatandaşlarımızın otelde kalan vatandaşlarımızın yanında olduk. Başta temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları olmak üzere odamızın üyelerine otelde kalan misafirlerine hizmet etmeye devam ettik. Bu zor günleri hep beraber paylaşarak aşacağız el birliği ile beraberliğimiz daim olsun.’’ ifadelerini kullandı.