Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de gemi yangını: 1 ölü, 15 yaralı

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Petkim Limanı’ndaki bir gemide patlamanın ardından çıkan yangında 1 kişi öldü, yetkililerce öldü diye açıklanan bir kişi ise sağlık çalışanlarının yoğun uğraşları sonrası hayata döndürüldüğü öğrenildi. Olayda 15 ise yaralandı.

İzmir'in Aliağa ilçesindeki Petkim

İzmir’in Aliağa ilçesinde SOCAR’a ait, Petkim Limanı’ndaki demirli bir gemide henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlama sonrasında gemide büyük bir yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sahil güvenlik, emniyet, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen hastaneye kaldırılan yaralılardan 1’i hayatını kaybetti. 15 yaralının tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yangının kontrol altına alındığını ve tamamen söndürüldüğünü ifade eden Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, “Bu akşam 23.30 sıralarında Petkim 5 nolu limanda proplan yüklemeye gelen İtalya bandıralı gemide patlama meydana geldi. Patlama neticesinde İtalyan bandıralı gemide 15 İtalyan ve 1 Rumen uyruklu vatandaş yaralandı. Son gelen bilgilere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Gemideki 15 kişi ve 1 tanede Petkim çalışanımız yaralı durumda, sağlık durumlar iyi. Bizde hastanede kendilerini ziyaret ettik. Herhangi bir sıkıntı yok. Aliağalı hemşehrilerimize geçmiş olsun” dedi.