Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de uçak seferleri normale döndü

İzmir’in Menderes ilçesinde çıkan

İzmir’in Menderes ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda iptal edilen uçak seferleri normale döndü.
Menderes ilçesi Oğlanağa Mahallesi’nde saat 13.45 sıralarında çıkan yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 6 helikopterin havadan, 31 arazöz, 12 su ikmal aracı, 8 iş makinesi ile de 4 ilk müdahale yer ekibinin karadan olmak üzere toplam 360 personelin müdahalesi sürüyor. Yaklaşık 8 saattir süren yangın nedeniyle gökyüzünü kaplayan dumanların ardından saat 15.00 itibarıyla uçakların İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nı inişleri kapatılmıştı. Havalimanına inemeyen uçaklar, yakın limanlara ya da geldikleri güzergahlara geri dönmüş, saat 21.00’a kadar ise 18 uçak seferi iptal edilmişti. Gün içerisinde 12 uçak geldikleri güzergahlara veya yakın havalimanlarına yönlendirilirken, yangını söndürme çalışmalarının iyiye gitmesi ve uçakların iniş ve kalkış durumunu engelleyecek bir durumun kalmamasından dolayı havalimanındaki seferler normale döndü.

İZMİR’DE UÇAK SEFERLERİ NORMALE DÖNDÜ (MUSTAFA İÇ/İZMİR-İHA) İzmir’in Menderes ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda iptal edilen uçak seferleri normale döndü.