Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de Vapur Seferleri Yeniden Başladı

Şiddetli lodosun etkilediği İzmir’de

Şiddetli lodosun etkilediği İzmir’de hayat normale dönüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi vapur seferlerinin yeniden başladığını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bugün sabah saatlerinde şiddetli fırtına nedeniyle iptal edilen arabalı vapur seferlerinin 14.10’dan itibaren başlayacağı bildirildi. Şiddetli fırtına nedeniyle Konak ve Alsancak vapur iskelelerinde meydana gelen hasarın giderilmesi ve vapur seferlerin başlaması için yoğun çaba sarfedildiği, yolcu vapurlarının sefere başlayacağı saat ile ilgili bilgilendirmenin daha sonra yapılacağı duyuruldu.

İzmir’de sabah erken  saatlerden itibaren şiddetini giderek artıran fırtına nedeniyle durdurulan deniz ulaşımı, 16.00 itibariyle tüm hatlarda eksiksiz olarak yeniden başlatılacak. Saat 14.10’da arabalı vapur, saat 15.00’ten itibaren de Konak hariç tüm iskelelerle yolcu gemisi seferlerini başlatan İZDENİZ, Konak iskelesinde 4 metrelik güçlü dalgalar nedeniyle oluşan hasarın da ekiplerin yoğun çalışmasıyla giderildiğini ve 16.00’dan itibaren tüm iskelelerin hizmete açılmış olacağı bilgisini verdi. İzmirliler böylece, iş çıkışında körfez ulaşımından rahatlıkla yararlanabilecek.