Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZTO Yönetim Kurulu Seçimleri Öncesi İki Adaydan da İddialı Açıklamalar

İZTO Meslek grubu seçimleri

İZTO Meslek grubu seçimleri dün gerçekleştirildi. Büyük heyecana sahne olan çekişmeli seçimde 1992 yılından bu yana İZTO Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Ekrem Demirtaş karşısında güçlü rakibi Mahmut Özgener istediğini aldı. Gözler 14 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Yönetim Kurulu üyeleri’nin belirleneceği seçime çevrildi.

İZTO’da dün gerçekleştirilen meslek grubu seçimlerinde Mahmut Özgener’in listelerinin oldukça başarılı olması bütün gözlerin 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Yönetim Kurulu üyelerinin belli olacağı seçime çevrildi. Özgener’in büyük bir avantaj ile gireceği seçimde 25 yıllık başkan Ekrem Demirtaş’la çekişmeli bir yarışa girmesi bekleniyor.

Özgener: Çok doğru bir sloganla değişim ihtiyacını hissederek yola çıktık

Meslek grubu seçimlerinin sandık sonuçlarının açıklanması ile birlikte Ekibiyle büyük bir mutluluk yaşayan Mahmut Özgener, ‘şimdi biraz duygusalım. çok çalıştık, çok doğru bir sloganla değişim ihtiyacını hissederek yola çıktık. Necip abime (Necip Nasır) ben baba diyorum kendisine teşekkür ediyorum. ilk günden bu yana bana çok büyük destek verdi. Oda konusunda bütün fikirlerini benimle paylaştı. ama sonunda arzuladığımız sonuca ulaştık. Ama ben şu konuda çok mutluyum.  Değişim isteği sadece benim yarışa girdiğim iki komitede değil, bir çok komitede yaşandı. Demek ki doğru yoldaydık. Demek ki doğru şeyler yaptık. Şimdi bize düşen sorumluluk bize düşen bu beklentileri karşılamak bu yarış daha bitmedi ben daha henüz başkan olmadım. Ben şu an sadece meclis üyesi oldum. İnşallah cumartesi başkan adaylığım konusunda arzuladığımız sonuca ulaşırız.’ ifadelerini kullandı.

Başkan Demirtaş: Benim için yine zor olmayan, kazanacağım bir seçim olacaktır

Mevcut başkan Ekrem Demirtaş ise dün gerçekleşen meslek grubu seçimlerinin ardından iddialı bir yazılı basın açıklamasında bulundu. Açıklama da seçimlerde yaşanan katılımlara teşekkür ederek başlayan Demirtaş, ‘Gelen yeni meclis üyelerimiz, güven tazeleyen meclis üyelerimiz oldu.Ama geçen seçimlerin ardından oluşan dengeyi muhafaza ediyoruz. Bu denge devam edeceği için, Cumartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu seçimi benim için yine zor olmayan, kazanacağım bir seçim olacaktır’ sözleri ile Cumartesi günü gerçekleşecek Yönetim kurulu seçimlerindeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

 

İZTO Seçimleri ile ilgili diğer haberler;

Çekişmeli Geçmesi Beklenen İZTO Seçimleri Başladı

İzmir Ticaret Odası’nda Devrim gibi Seçim…