Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZTO’nun Yeni Meclis Üyeleri’nden Özgener’e Güçlü Destek

Geçtiğimiz pazartesi günü Fuar

Geçtiğimiz pazartesi günü Fuar İzmir’de düzenlenen İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçiminde oldukça başarılı bir sonuç elde eden Mahmut Özgener’e seçilen yeni meclis üyeleri de ‘değişim’ vurgusu yaparak desteklerini arka arkaya açıkladı. Sadece bir gün içinde 52 farklı meslek komitesinden 99 meclis üyesi imzalı destek bildirisiyle Özener’e desteğini duyurdu.

Toplam 79 komite ve 175 Meclis Üyesi’nden oluşan İzmir Ticaret Odası’nda dün 14, 15, 16, 17 ve 25’inci komitelerden oluşan tekstil grubunun toplu desteğinden sonra bugün de 1, 2, 3, 5, 6, 7, 10, 12, 19, 22, 23, 24, 28, 29, 31, 32, 34, 35, 36, 37, 38, 41, 42, 43, 46,  47, 48, 49, 50, 51, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 60, 63, 65, 67, 68, 69, 71, 72, 76, 78, 79 nolu komitelerden 99 meclis üyesi yaptıkları açıklamayla ‘Değişim’ vaktinin geldiğini vurguladı. Cumartesi günü düzenlenecek olan Başkanlık oylaması öncesi Özgener’e desteklerini net olarak ifade eden 99 meclis üyesi ayrı ayrı geçtikleri imzalı basın bildirisinde şu bilgilere yer verdi:

‘Patron’ değil, ‘lider’ başkan

“Aşağıda imzası bulunan çeşitli meslek gruplarındaki meclis üyeleri olarak üyelerimizden gelen ‘Değişim’ isteğini yerine getirmek için yola çıktık. Hedefimiz, Oda’mızın üyeleriyle olan bağını tekrar güçlendirmek, üyelerin sorunlarına hızlı ve etkili çözümler sunmak, yeni finansal olanaklarla onların kalkınmasına ve büyümesine katkı sağlamaktır. Tüm bunların ‘yeni bir yönetim anlayışı’ ile mümkün olacağının farkındayız. Artık ‘Patron’ değil ‘Lider’ olan; ‘Ben’ değil ‘Biz’ diye düşünen isimleri destekleme zamanı geldi.

“Değişim Özgener ile olur”

“Bizler bu değişimi İZTO Başkan Adayı Sayın Mahmut Özgener ile başaracağımıza eminiz. Sayın Özgener’in adaylık sürecinde sıkça dile getirmiş olduğu ‘Birlik ve Beraberlik” söyleminin kentimize ve ekonomimize yeni bir heyecan getirdiği açıktır. Üyelerimizin Oda ile aidiyet bağını tekrar kurmak ve onları bu kurumun aktif birer üyesi yapmak önceliklerimiz arasındadır. Elele verdiğimizde aşamayacağımız sorunların kalmayacağını biliyoruz. Tüm ayrımcı söylem ve anlayışlardan uzak olup, birlikte aynı hedefe koşturmak ve elde edeceğimiz zaferlerle birlikte sevinmek için Sayın Özgener ile yolumuza devam etme kararını verdik. Bu kararımızın üyelerimize, esnafımıza ve kentimize hayırlı olmasını dileriz.”

Özgener’den teşekkür

İZTO Meslek Komitesi’nden kendisine destek veren meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Adayı Mahmut Özgener, şunları söyledi: ”Bu destek açıklamaları beni hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Bildiğiniz gibi değişim zordur ama yanınızda bu kadar yürekli insan varsa söz verdiğimiz tüm değişim taahhütlerini gerçekleştirme gücümüz de mevcuttur.  Demokrasi şenliği içinde tamamlanan pazartesi günkü seçimlerden sonra mutluluğumuz Başkanlık oylamasıyla taçlanacaktır. Diğer meslek komitelerinden de desteklerin geleceğini duydum; bu da beni mutlu etti.”