Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma ekipleri hayvan sahiplerini uyardı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Efeler ve İncirliova ilçelerindeki çiftlikleri ziyaret ederek hayvan sahipleri hayvan hırsızlığı, sahte para ve meydana gelebilecek dolandırıcılıklara karşı uyardı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Efeler ilçesi Dalama Mahallesi’nde kurulan hayvan pazarında çalıntı ihtimaline karşı hayvanların kulak küpeleri kontrol edilerek, şüpheli şahısların kimlik sorgulamaları yapıldı. Efeler ilçesi Kuloğulları Mahallesi ve İncirliova ilçesi Sınırteke Mahallesi’nde bulunan çiftliklere de ziyaretler gerçekleştiren jandarma ekipleri hayan sahiplerini bilgilendirdi. Vatandaşlara; meydana gelebilecek hayvan hırsızlığı, sahte para ve benzeri yöntemler ile dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulunan ekipler, her türlü şüpheli görülen olaylarda 112 Acil Çağrı Merkezi’nin aranmasını istendi.

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN EFELER VE İNCİRLİOVA İLÇELERİNDEKİ ÇİFTLİKLERİ ZİYARET EDEREK HAYVAN SAHİPLERİNİ; HAYVAN HIRSIZLIĞI, SAHTE PARA VE MEYDANA GELEBİLECEK DOLANDIRICILIKLARA KARŞI UYARDI. (MURAT UÇKAÇ/AYDIN-İHA) Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Efeler ve İncirliova ilçelerindeki çiftlikleri ziyaret ederek hayvan sahipleri hayvan hırsızlığı, sahte para ve meydana gelebilecek dolandırıcılıklara karşı uyardı.