Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan ‘kadına şiddet’ bilgilendirmesi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı,

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, 26. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri’nde kadına yönelik şiddete dikkat çekmek hedefiyle “Kadına El Kalkamaz” broşürü dağıtıp, vatandaşları şiddete karşı bilgilendirdi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, aile içi şiddetle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler tarafından 26. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri çerçevesinde, konser alanında durumsal farkındalık oluşturmak maksadıyla vatandaşlara Kadına El Kalkamaz mottosuyla bilgilendirme videosu izletildi. Ayrıca stant ve pankart açıp, erkek vatandaşlara 6284 sayılı Kanun hakkında, kadınlara ise KADES uygulaması ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

DENİZLİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI, 26. YATAĞAN BIÇAKÇILIK VE KEFE YAYLASI ŞENLİKLERİ’NDE KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DİKKAT ÇEKMEK HEDEFİYLE “KADINA EL KALKAMAZ” BROŞÜRÜ DAĞITIP, VATANDAŞLARI ŞİDDETE KARŞI BİLGİLENDİRDİ. (ATİLLA ÖZER/DENİZLİ-İHA) Denizli İl Jandarma Komutanlığı, 26. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri’nde kadına yönelik şiddete dikkat çekmek hedefiyle “Kadına El Kalkamaz” broşürü dağıtıp, vatandaşları şiddete karşı bilgilendirdi.