Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaf-Kaf galibiyetle başladı

TFF 3. Lig 2.

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, sezonun ilk haftasında Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor ile karşı karşıya geldi ve rakibini 3-1’lik net bir skorla geçerek harika bir başlangıca imza attı.
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karşıyaka, ligin ilk haftasında Giresun ekibi Eynesil Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılılar, rakibini Yasin Ozan, Enes Nalbantoğlu ve Ferhat Çoban’nın kendi kalesine attığı gollerle 3-1 mağlup etmeyi başarırken ev sahibinin tek golünü ise Mustafa Şekeroğlu kaydetti. Bu skorla birlikte 3 puana ulaşan Karşıyaka, ligde de liderliğe yükselen taraf oldu.

TFF 3. LİG 2. GRUP EKİPLERİNDEN KARŞIYAKA, SEZONUN İLK HAFTASINDA GİRESUN TEMSİLCİSİ EYNESİL BELEDİYESPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ VE RAKİBİNİ 3-1’LİK NET BİR SKORLA GEÇEREK HARİKA BİR BAŞLANGICA İMZA ATTI. (HASAN İNCE/İZMİR-İHA) TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, sezonun ilk haftasında Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor ile karşı karşıya geldi ve rakibini 3-1’lik net bir skorla geçerek harika bir başlangıca imza attı.

Sezonun ilk galibiyeti doyasıya kutlandı
Şampiyonluk hedefiyle lige giriş yapan Karşıyaka, ilk hafta mücadelesinde ligin en uzak deplasmanlarından biri olan Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor’la mücadele etti. Müsabakayı 3-1 kazanan yeşil-kırmızılılar, maçın bitiş düdüğünden sonra galibiyetin tadını çıkarmaya başladı. İzmir’den Giresun’a gelen taraftarlarıyla büyük bir sevinç yaşayarak besteler söyleyen futbolcular, daha sonra da soyunma odasında hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevinç görüntüleri Karşıyaka kulübünün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.