Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Kahin Başkan’ yine tutturdu

YUKATEL Denizlispor sezona 2-0’lık Galatasaray galibiyeti ile başladı. YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in günler önce yaptığı tahminin tutması ise büyük şaşkınlık yarattı.

YUKATEL Denizlispor sezona 2-0'lık

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonunun açılış maçında YUKATEL Denizlispor kendi evinde Galatasaray’ı ağırladı. Galatasaray’ın penaltı kaçırdığı ve kırmızı kart gördüğü maçtan Y.Denizlispor Recep Niyaz ve Rodallega’nın golleri ile maçtan 2-0 üstün ayrıldı. Denizlispor sezona 3 puanla başladı. Maçın ardından YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in günler önce yaptığı tahminin tutması ise büyük şaşkınlık yarattı.

ÖNCE FİKSTÜRÜ BİLMİŞTİ

YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Çetin Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonu fikstür çekiminden önce bazı tahminlerini kamuoyu ile paylaşmıştı. Başkan Çetin sezonun ilk maçında Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirtmiş ve ilk tahmini fikstür çekimi ile tutmuştu. Fikstür çekiminin ardından Başkan Çetin Galatasaray maçından 2-0 üstün ayrılacaklarını kaydederek başka bir tahminde daha bulunmuştu.

YİNE BİLDİ

YUKATEL Denizlispor bugün kendi evinde karşılaştığı Galatasaray maçından Recep ve Rodallega’nın golleri ile 2-0 üstün ayrıldı. Bu skorla Başkan Ali Çetin’in tahmini yine tuttu. Çetin’in tahmin başarısı ise