Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kahramanmaraş 3 günlük hava durumu.. Kahramanmaraş hava durumu

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, ilk depremin hemen ardından gerekli afet yardım çalışmalarını başlattıklarını ve kesintisiz sürdürdüklerini açıkladı. Deprem bölgesindeki afetzedelerin öncelikli ihtiyacı olan katalitik sobalarla elektrikli ısıtıcıları temin ederek bölgeye ulaştırmaları için halka çağrıda bulundu. Başkan Erdoğan, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te meydana gelen, 10’un üzerinde şehir ile çok geniş bir bölgeyi etkileyen ve yıkıma yol açan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize ise başsağlığı diledi; “Depremden etkilenen afet bölgemizde yaşayan halkımıza, büyük geçmiş olsun. Rabbim, milletimiz ile devletimizi daha beterinden, her türlü musibet ve afetten korusun. Her türlü imkanımızla yardıma hazırız; kurumlarımızla irtibat halindeyiz. Depremin hemen ardından başlattığımız gerekli afet yardım çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Üyelerimize çağrıda bulunduk; öncelikli ihtiyaçları olan katalitik sobalarla elektrikli ısıtıcıları yardım olarak topluyoruz, afet bölgesine sevk edeceğiz. Elinde bunları bulunduranlarla böyle bir imkânı bulunanlar, Denizli Ticaret Odamızın 02582950000 numaralı telefonundan 252 dahili hattı çevirerek personelimiz Hakan İnanç’a ulaşıp bilgi vererek bu ısıtıcıları odamıza ulaştırabilirler” dedi.

Denizli Ticaret Odası (DTO)

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli birbiri ardına gelen büyük ve yıkıcı depremler ile sarsıldı. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve saat 04.17’de meydana gelen deprem tüm bölgede yıkıcı bir şekilde hissedildi. Günün ağarmasıyla etkileri ortaya çıkan depreme müdahale edilmeye, enkaz altında kalanlar kurtarılmaya çalışılırken, Kahramanmaraş bu kez 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem ile ikinci kez felaketi yaşadı. Zorlu kış koşullarının da etlenmesiyle arama kurtarma faaliyetlerinin güçlüklü yürütüldüğü bölgede tüm dikkatle bir yandan da Kahramanmaraş hava durumu nasıl olacak kilitlendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş 3 günlük hava durumu ile ilgili bilgileri paylaştı. Peki, deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak? Kahramanmaraş 3 günlük hava durumu kar gösteriyor mu? Kahramanmaraş’ta 15 günlük hava durumu açıklandı mı? k.maraş hava durumu 20 günlük verilere nereden ulaşılır? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası haberimizde. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş hava durumu değerlerini paylaştı. Gece saat 04.17’de 7.7, saat 13.24’te de 7.6 büyüklüğünde iki yıkıcı deprem ile sarsılan deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak sorusu sıklıkla yöneltilmeye başlandı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporlarına göre, 7,7 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman’da kar, Hatay, Osmaniye ve Adana bölgelerinde yağmur bekleniyor. 

Kahramanmaraş 3 Günlük Hava Durumu

Kahramanmaraş’ta bu günün çok bulutlu havanın etkisinde geçmesi bekleniyor. Zaman zaman kuvvetli olmak üzere aralıklı kar yağışlı olarak Kahramanmaraş hava durumu, en düşük 0, en yüksek 3 derece dolayında olması bekleniyor. 

Yarın yani 07 Şubat 2023 Salı günü Kahramanmaraş hava durumu çok bulutlu ve sabah saatlerinde kar yağışı beklentisini içeriyor. Hava sıcaklıklarının en düşük 1 ve en yüksek 3 derece olacağı tahmin ediliyor. 

8 Şubat Çarşamba günü ise Kahramanmaraş hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklığın sıfırın altında 3, en yüksek sıcaklığın 2 derece olması öngörülüyor. 

9 Şubat Perşembe ve 10 Şubat Cuma günü, Kahramanmaraş’ta havanın parçalı ve az bulutlu, sıcaklıların perşembe en düşük sıfırın altında 5, en yüksek 2, cuma en düşük sıfırın altında 5 ve en yüksek 4 derece olması bekleniyor. 

Gaziantep Hava Durumu

Gaziantep hava durumu verilerinde bugün kar yağışlı bekleniyor ve hava sıcaklıkları en düşük 0, en yüksek 6 derece civarında seyredeceği öngörülüyor. Gaziantep hava durumu salı günü, karla karışık yağmurlu, en yüksek ve en düşük sıcaklıklar 1-4 derece, çarşamba ve perşembe hava çok bulutlu, sıcaklıklar en düşük sıfırın altında 3, en yüksek 4 derece, cuma ise parçalı ve çok bulutlu en düşük sıcaklık sıfırın altında 3, en yüksek sıcaklık ise 5 derece olarak öngörülüyor.