Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kalınkozspor yeni sezona şampiyonluk parolası ile başladı

Yeni sezonda 1. Amatör

Yeni sezonda 1. Amatör Küme C Grubunda mücadele edecek olan Kalınkozspor yeni sezona şampiyonluk parolası ile başladı.


2023-2024 sezonunda 1. Amatör Küme C Grubunda Meşin Elektrik Şirinköyspor, Kuşpınarspor, İncilipınargücü GSK, Çardak Belediyespor, Honazspor ve Akköy Musabeyspor ile mücadele edecek olan Kalınkozspor Şirinköy Stadı’nda yaptığı antrenman ile yeni sezona merhaba dedi.
Teknik Sorumlu Ceyhun Aksoy nezaretinde yapılan çalışmayı Kulüp Başkanı Veli Elmas, Başkan Yardımcısı Yusuf Akçay, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşe Kan ve sportif direktör Tuncay Olkaç’da izledi.

“Hedef şampiyonluk”
Yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Veli Elmas hedeflerinin büyük olduğunu bu nedenle çalışmalara yaklaşık 10-15 gün önceden başladıklarına dikkat çekerek “Bu bizim dördüncü antrenmanımız. Sahalar belirlenemediği için diğer yaptığımız antrenmanları kiralık sahalarda yaptık. Bundan sonraki haftalarda burada kendi sahamızda Şirinköy’de devam edeceğiz. Geçen sezon namağlup bir şekilde şampiyon olmuştuk. Beraberliğimiz dahi yoktu. Bu sene yine aynı geçen sezon olduğu gibi güçlü bir kadro kurduk. 11 futbolcumuzu gönderdik. 13 yeni futbolcu transfer ettik. Bu senede de yine hem futbol severlere hem de amatör camiasına oynayan koşan seyir zevki yüksek bir Kalınkozspor izletmek istiyoruz. Bu sene de hedef şampiyonluk ”dedi.
Büyük hedeflere iyi bir yönetimle ulaşacaklarına inandıkları için güçlü bir yönetim kurduklarını söyleyen Başkan Elmas “Geçen seneki yönetimin yarısından çoğu ile yollarımızı ayırdık. Bu sene çok güçlü bir yönetim oluşturduk. İşte Kulüp İkinci Başkanımız Yusuf Akçay, Basın Yayın Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcımız Ayşe Kan. Sportif Direktörümüz Tuncay Olkaç var. Mali Sekreterliğimizi yapacak olan Vehbi Şahinarslan var. 10 kişilik bir yönetim yapıyorum. Geçen seneki yönetimden farklı bir yönetim olacak ”ifadelerini kullandı.

“Hedeflerimiz var”
Kalınkozspor’un başarılı deneyimli Teknik Sorumlusu Ceyhun Aksoy’da yeni sezonunun Denizli Futbol Camiasına hayırlı olması dileklerini ileterek “İnşallah sakatlık kaza bela olmadan herkesin gönlünden geçtiği şekilde yaşadığı bir sezon olsun. Biz Kalınkozspor olarak kendimize güzel bir hedef belirledik. Yönetimimiz başarılı bir kadro kurmak istediklerini söylediler. Bizleri davet ettiler. Bizde yeni bir oluşum işine başladık ”dedi.

“Öncelik SAL”
Hedeflerimiz var diyen deneyimli çalıştırıcı “Öncelikle 1. Amatörü iyi bir şekilde bitirip SAL’a çıkma hedefimiz var. Ondan sonra yeniden hedef büyüteceğiz. Güzel bir oluşum içerisindeyiz. Çocuklarımızı da yeni yeni aldık topladık. Zaten birçoğu da bildiğimiz adamlar. Gençlerden de güzel ilaveler yaptık. Bu güne kadar iyi çalıştık. Ama saha da çalışmak bu gün nasip oldu. İnşallah yeni sezonda sakatlık kaza bela olmadan güzel futbol oynayan hareketli bir takım izletmek istiyoruz ”diye konuştu.