Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAPLAN: HER MAÇ FİNAL

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizli 1. Amatör C Grubunda mücadele eden Meşin Elektrik Şirinköy Spor Teknik Sorumlusu Hüseyin Kaplan, zor bir grupta mücadele ettiklerini her maçı final maçı olarak gördüklerini belirtti.

Denizli 1 Amatör C Grubunda ligin ilk haftasında oynadığı 2 karşılaşmada topladığı 4 puan ile ligin 3. sırasında bulunan Meşin Elektrik Şirinköy Spor Teknik Sorumlusu Hüseyin Kaplan, hedeflerinin ligin sonunda ilk 2 sırada yer alarak Play-Off liginde mücadele etmek istediklerini söyledi. Zor bir grupta mücadele ettiklerinin altını çizen Kaplan, hafta sonu Şirinköy Stadında oynayacakları Kalınkozpsor karşılaşmasından puan ya da puanlar almak istediklerini belirtti. Meşin Elektrik Şirinköy Spor teknik Sorumlusu Hüseyin Kaplan, “Meşin Elektrik Şirinköyspor olarak bu sezon genç bir kadro ile mücadele ediyoruz. Genç ağırlıklı kadromuza dahil ettiğimiz 5 adet tecrübeli oyuncu ile sezona merhaba dedik. İlk iki haftada 4 puan topladık. Geçen hafta ligin güçlü rakiplerinden Honaz Spor ile deplasmanda karşılaştık. 25 dakikasını 10 kişi oynadığımız karşılamadan  2 – 2 berabere ayrıldık. Grubumuzda her takımın birbirini yenebilecek gücü var. Zor bir gruptayız. Her hafta final maçı oynuyoruz, her maçımızı final maçı olarak görüyoruz. Bu hafta grupta ligin diğer iddialı takımı Kalınkozspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşmada iyi futbol oynayıp, iyi mücadele edip Meşin Elektrik Şirinköyspor’a yakışır şekilde Fair_Play ruhunun ön planda olacağı bir karşılaşmadan puan ya da puanlar almak istiyoruz.

Bu sezon öncellikle hedefimiz genç futbolcu kardeşlerimizin gelişimine katkı sağlayarak, izleyenlere kaliteli maçlar izlettirmek. Grupta ilk 2 sırada yer almak ve Play-Off ligine kalmak istiyoruz. Zorlu bir grupta mücadele ediyoruz. Her takım birbirini yenecek güçte. Hedefimize ulaşmak için çok çalışarak, tüm futbolcu kardeşlerim ile kenetlenerek Meşin Elektrik Şirinköyspor’umuzu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu hafta önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz. Bu karşılaşmanın sakatlıksız kazasız ve Fair-Play geçmesini temenni ediyoruz. Tüm takımlarımıza ligde başarılar diliyorum” dedi.