Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karayolunda motosikletin çarptığı Sultan Karahan hayatını kaybetti!

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde işe giderken yaya geçidi yerine karayolundan yolun karşı tarafına geçmek isteyen kadın güvenlik görevlisi Sultan Karahan, motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde

Acı olay bu sabah saatlerinde Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı, Kayalar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre; Denizli’de bulunan sanayi sitesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan 41 yaşındaki Sultan Karahan, mesaisine geç kalması nedeniyle acele ediyordu. Geç kaldığı işine yetişmek için yaya geçidi yerine karayolundan yolun karşısına geçmeyi tercih etti. Sabah mesaisine yetişmek isteyen sürücülerin yoğunluk oluşturduğu üç şeritli yolu yarılayan Sultan Karahan’a, Sefa Ç.’nin kullandığı ve aşırı süratli olduğu iddia edilen 20 AEP 952 plakalı motosiklet çarptı.

Olay yerinde yaşamını yitirdi

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Sultan Karahan olay yerinde hayatını kaybederken, Karahan’a çarpan motosiklet ise 100 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada yaralanan sürücü Sefa Ç., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Karahan’ın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.