Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kayıp dağcıya annesinin sesiyle ‘geri dön’ çağrısı yapıldı!

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Mendos Dağı’na antrenman tırmanışı için giden ve kaybolan dağcı Fikret Emre’yi arama çalışmalarında, hayatta olma ihtimaline karşı ekipler tarafından drone üzerine yerleştirilen hoparlörden, anne Füsun Emre’nin ses kaydı dinletildi.

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Mendos

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Mendos Dağı’na antrenman tırmanışı için giden ve kaybolan dağcı Fikret Emre’yi arama çalışmalarında, hayatta olma ihtimaline karşı ekipler tarafından drone üzerine yerleştirilen hoparlörden, anne Füsun Emre’nin ses kaydı dinletildi. Anne, kayıp oğluna “Yalnızım ve sana ihtiyacım var. Fikret oğlum, ne olursun gel” diye seslendi.

Annesi oğluna drone ile seslendi

Kayıp dağcıyı arama çalışmaları devam ederken, ekipler drone üzerine yerleştirilen hoparlörden kayıp dağcının hayatta olma ihtimaline karşı annesinin kaydedilen sesini dinletti. Anne Füsun Emre, hoparlörden dinlettirilen ses kaydında oğluna, “Ne olursun oğlum gel, neredesin hadi çık gel. İnsanlara seslen ve yardım iste çocuğum. Yardım et bana, ben hastalandım. Yalnızım ve sana ihtiyacım var. Fikret oğlum ne olursun gel” çağrısında bulundu.