Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kayıp engelli şahıstan sevindiren haber

Denizli’nin Sarayköy ilçesindeki ikametinden

Denizli’nin Sarayköy ilçesindeki ikametinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan zihinsel ve bedensel engelli şahıs, 2 gün sonra kent merkezinde sağ olarak bulundu.

Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesi’nde ablasının yanında kalan zihinsel ve bedensel engelli olduğu belirtilen Veli Say’dan (51) Pazar günü saat 17.00’dan itibaren haber alınamıyordu. İki gündür kayıp olarak aranan Say’ın bulunması amacı ile ekipler arama çalışması başlattı. İl merkezinde yoğunlaşan çalışmalar sonucunda Veli Say’dan sevindirici haber geldi.

Veli Say’ı gördüğünü söyleyen bir vatandaşın ihbarı üzerine hareket geçen emniyet güçleri, onu 2 gün sonra sağ olarak buldu. Polis ekipleri Say’ı Denizli merkezde bulunduğu yerden alarak ifadesi alınmak üzer karakola götürüldü. Say’ın işlemleri bittikten sonra Sarayköy’deki ablasına teslim edileceği belirtildi.

DENİZLİ’NİN SARAYKÖY İLÇESİNDEKİ İKAMETİNDEN AYRILDIKTAN SONRA KENDİSİNDEN HABER ALINAMAYAN ZİHİNSEL VE BEDENSEL ENGELLİ ŞAHIS, 2 GÜN SONRA KENT MERKEZİNDE SAĞ OLARAK BULUNDU. (İHA/DENİZLİ-İHA) Denizli’nin Sarayköy ilçesindeki ikametinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan zihinsel ve bedensel engelli şahıs, 2 gün sonra kent merkezinde sağ olarak bulundu.