Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kepenek Seçimi Kazandı.. İmamoğlu’na Desteğe Gidecek

Honaz bu gün yeniden

Honaz bu gün yeniden sandığa gitti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde 1 oy fark ile CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek kazanmıştı. YSK’nın kısıtlı seçmen tespit edilmesi nedeniyle iptal edilen seçim bu gün yeniden yapıldı. İlçeden gelen ilk sonuçlara göre Millet İttfakı CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek aldığı 10698 oy ile, Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun aldığı 8361 oya karşılık 2337 oy farkı ile seçim yarışını önde tamamladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Mazbatayı aldığımız gün Honaz Belediyesi’nin önünde ne kadar kalabalık olursak belediyeyi o kadar güçlü alacağız. Bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ederim. Bu bir başarı hikayesidir. Bu hikayede ben kadar sizde ortaksınız. Gece gündüz çalışacağız. Güzel bir Honaz, mutlu bir Honaz, herkesin kendine ben durada yaşamaktan onur duyuyorum diyeceği bir Honaz yaratmak için var gücümüzle çalışacağız”dedi.

KEPENEK HONAZLILARLA İMAMOĞLU’NA DESTEĞE GİDİYOR

CHP Genel Başkanı’nın kendisini arayıp tebrik ettiğini söyleyen Başkan Kepenek,”Genel Başkanımız bana,”Sevgili Başkan başarını kutluyorum. 62 yıldan beri yapılamayanı yaptın”dedi. Bende şunları söyledim; Biz bunları başardık ama biz Ekrem İmamoğlu’na ne kadar büyük destek verebileceksek o kadar vermek istiyoruz. Bize destek olur musunuz? diye sordum. Onayı aldık. Ekrem İmamoğlu’na desteğe hep birlikte gideceğiz”dedi.