Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KESK korosu Köy Enstitüleri için sahnedeydi

KESK korosu Köy Enstitüleri’nin kuruluşunun 84. yılı için düzenlenen anma gecesinde konser verdi. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, Köy Enstitüleri sunumu da büyük beğeni topladı.

KESK korosu Köy Enstitüleri'nin

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Denizli Şubesi Köy Enstitüleri kuruluşunun 84. yıldönümü dolayısıyla muhteşem bir etkinlik düzenledi. Köy enstitülerini anlatan sunumlarla birlikte KESK Denizli Şube korosunun verdiği konserle unutulmaz anların yaşandığı etkinlik izleyenlere duygu yüklü anlar yaşattı.

KESK DENİZLİ ŞUBE KOROSU BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma etkinliğinde sahne alan KEKS Denizli Şube Korosu büyük beğeni topladı. 18 korist ve 8 enstruman ile sahnede bulunan koronun şefliğini de Hale Tüblek gerçekleştirdi.

“ÖVGÜLER ÖRGÜTLÜ YAPIMIZINDIR”

Koro ekibinin özverili çalışması ve izleyicilerin coşkusu ve sevgisi ile birçok yüreğe dokunduklarını ifade eden koro şefi Hale Tüblek, “KESK üyesi arkadaşımız Şule Süzük’ün sunuşları ile birlikte Köy Enstitüleri’nin serivenini büyük bir coşkuyla izledik. Korodaki arkadaşlarımızın müzikleri ile de duygu dolu anlar yaşadık. İzleyicilerimizin sevgisi ve coşkusu sayesinde birçok yüreğe dokunmayı başardık. Gözyaşlarımızın kahkahalarımızla harmanlandığı bir gece yaşadık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Anma sonrasında çok fazla övgü aldık ama övgülerin sahibi örgütlü yapımızın kendisinin ve seyircilerimizindir. Bana da ‘iyi ki Denizli’ye gelmişim’ dedirten tüm seyircilerimize, ekip arkadaşlarıma ve de muhteşem seyircimize ben de çok teşekkür ediyorum” dedi.

HAZİRANDA ÖLMEK ZOR

2022 yılının Aralık ayında çalışmalarına başlayan KESK Denizli Şube korosu şimdiye kadar 3 etkinlik düzenledi. Haziran ayında ise “Haziran’da Ölmek Zor” ismi ile bir anma düzenlemeyi planlayan Koro üyeleri çalışmalarını da hızla devam ettiriyor.