Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye başkan adayını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Çerçioğlu’ndan övgüyle söz edee CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Örnek bir belediye başkanımız. Aydın’a yaptığı yatırımları sadece Aydınlılar değil tüm Türkiye biliyor. Önümüzdeki dönem de Özlem başkan ile devam edeceğiz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımların toplu temel atma törenine katılmak üzere Aydın’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun adaylığını Söke’de açıkladı.
Özlem Çerçioğlu’nu “Bir belediye başkanı kendisini kentine adamışsa, kentin insanına yaşı ve yaşadığı yer ne olursa olsun hizmet edebiliyorsa o kentte güzellik vardır” ifadeleri ile öven CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Özlem Başkan, halkın sorunlarını çözüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten de sadece Aydın için değil, Türkiye için de örnek belediye başkanlarımızdan biridir. Örneğin birinci yönü kadın bir belediye başkanı, ikincisi ise Aydın’a yaptığı yatırım ve hizmetler. Aydın’a yaptığı yatırımları sanmayın ki sadece Aydınlılar biliyor, bütün Türkiye biliyor. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte de Özlem Başkanımız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam edecek” diyerek kürsüye çağırdığı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun elini kaldırarak 2024 yerel seçimleri için Aydın Büyükşehir adayını açıkladı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI. ÇERÇİOĞLU’NDAN ÖVGÜYLE SÖZ EDEE CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU, “ÖRNEK BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ. AYDIN’A YAPTIĞI YATIRIMLARI SADECE AYDINLILAR DEĞİL TÜM TÜRKİYE BİLİYOR. ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM DE ÖZLEM BAŞKAN İLE DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ. (İBRAHİM KILINÇ/AYDIN-İHA) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Çerçioğlu’ndan övgüyle söz edee CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Örnek bir belediye başkanımız. Aydın’a yaptığı yatırımları sadece Aydınlılar değil tüm Türkiye biliyor. Önümüzdeki dönem de Özlem başkan ile devam edeceğiz” dedi.