Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu Denizli programına Serinhisar ve Honaz’da devam etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli programına Serinhisar ve Honaz ilçelerinde devam etti. Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i ziyaret eden Kılıçdaroğlu iki başkandan belediyenin işleyişi hakkında bilgi aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı devam ediyor. Kılıçdaroğlu, günün ilk ziyaretini Babadağ Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı ziyaret eden Kılıçdaroğlu,toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirdi. Ardından Merkezefendi ilçesinde merhum milletvekili Kazım Arslan adı verilen parkın açılışını gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, Merkezefendi Belediyesi Kadın Çalıştayı’na katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nun sonraki durakları Serinhisar ve Honaz ilçeleri oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’yi makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, belediyenin işleyişi ve leblebi üretimi hakkında Başkan Gemi’den bilgi aldı.

”HONAZ YENİ BİR UFUK AÇTILAR”

Programının devamında Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i makamında ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu ilçe halkına hitap etti. Kılıçdaroğlu,”Honaz’da bulunmaktan sizlerle beraber olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sizlere genç, yetenekli, çalışkan, kendisini Honaz’a adamış Yüksel Kepenek’i seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Ben belediye başkanlarından 7 şey istedim. 2 ilkenin üzerinde durmak istiyorum. İlki ayrım yapılmayacak. Ayrım yapılan siyaset anlayışı eskidi. Kimse partisinden dolayı dışlanmayacak. Biz Türkiye’de hiç bir çocuğun yatağa aç girmesini istemiyoruz. Muhtaç ailelere yardım etmek Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in asli görevidir. Bakın Türkiye’de büyük bir gerilim var. Honaz’ı 1 o farkla kazandık diye vermek istemediler. İptal ettiler. Yine kazandık. Çünkü biz millete güveniyoruz. Honazlılar yeni bir ufku açtılar. Bir başka önemli konu ise belediye başkanlarımıza milletin parasına harcadıkları için her kuruşun hesabını verecekler. Bu hesap vatandaşa verilmelidir. Örneğin, hastane,tünel yaptık diyorlar. Kaça yaptın diyoruz? Cevap yok. Biz bunu sorarız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sorarız. Ben bunu soruyorum bana kızıyorlar. Ben proje yapma demiyorum. Ama hesabını ver. Göreceksiniz Ali Başkan pazar yeri yaptığında her kuruşun hesabını verecek. Ben vergi veriyorsam bunun hesabını sorarım”dedi.

”YENİ BİR SİYASET ANLAYIŞI GETİRDİK”

Yeni bir siyaset anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu,”Biz kimsenin inancına, yaşam tarzına karışmıyoruz. Herkese saygılıyız. Biz bunu işsizlik olmasın, her evde tencere kaynasın diye yapıyoruz. Biz siyaseti dürüst, ahlaklı, adaletli bir ortama çekmek istiyoruz. Bu millet vergi ödüyor. Hala alıyorlar. Bu ülkenin bankalarını sattılar,17 yıldır bir iktidar düşünün. Vergi alıyor, fabrika satıyorlar, arsa satıyorlar, TELEKOM sattılar, tank palet fabrikasına sattılar. Bana dünyada bir örnek gösterin kendi silah fabrikasını yabancı bir orduya peşkeş çekilsin. Biz bunu sormayacak mıyız? Türkiye bugün Londra’daki tefecilere teslim edilmiş. 170 milyar dolar faiz ödüyoruz. Saat başı 2 milyon dolar faiz ödüyoruz. Buna gerekçe olarak 50 milyon dolar bulamadım tank palet fabrikasını sattım diyor. Biz buna karşı çıkıyoruz. Biz bu ülkede herkesin üretmesini herkesin kazanmasını istiyoruz”şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Honaz ziyaretinin ardından Denizli programını Bozkurt ilçesinde depremzedeler ile buluşarak tamamlayacak.

HABER:ORAL CAN TATAR