Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu Denizli’ye neden geliyor?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başaknı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’ye geleceği tarih netleşti. Kılıçdaroğlu, Denizli’de partilililerle bir araya gelecek, belediye başkanları ile özel görüşmeler gerçekleştirecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’ye geliş tarihi belli oldu. CHP lideri, 17 Eylül Salı günü, Denizli’yi ziyaret edecek. Denizli’de partililerle bir araya gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu’nun CHP’de yaklaşan il ve ilçe seçimleri öncesinde demokrasi, birlik ve beraberlik çağrısında bulunacağı ifade ediliyor. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde alınan sonuçların da genel başkan nazarında bir kez daha değerlendirileceği, olumlu ve olumsuz sonuçların masaya yatırılacağı da gelen bilgiler arasında.

KAZANAN BELEDİYE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞECEK

Kılıçdaroğlu, Denizli ziyaretinde parti içi meselelelerin yanı sıra 31 Mart Yerel Seçimleri’nde kazanan CHP’li belediye başkanlarını da ziyaret etmesi bekleniyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Serinhisar Belediye başkanı Hüseyin Gemi ile görüşmesi beklenen genel başkanın ilçelere ziyarete gidip gitmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor. Denizli ziyaret programı belli olmayan CHP Genel Başkanı’nın kongre öncesinde de partililer ile görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.

Denizli’ye 17 Eylül tarihinde geleceği kesinleşen CHP Lideri Kılıçdaroğlu kongre öncesi görüşmeler yapacak. Aynı zamanda Merkezefendi Belediyesi, Babadağ Belediyesi , Bozkurt Belediyesi, Serinhisar Belediyesi ve Honaz Belediyesi’ni ziyaret edeceği öğrenilen Kılıçdaroğlu’nun tam takvimi ise henüz belli olmadı.