Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu, Söke’de toplu temel atma törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Söke ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımların toplu temel atma törenine katıldı.
Temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve belediye başkanları da katıldı. Toplu temel atma töreni Söke’nin Cumhuriyet Meydanı’nda kalabalık vatandaş topluğunun katılımıyla gerçekleşti.
CHP Genel Başkanı Söke’ye geldiğinde ilk olarak Söke Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan tarafından çiçekle karşılanan Genel Başkan Kılıçdaroğlu bir süre belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer ile görüştü. Ardından Cumhuriyet Meydanındaki törene geçildi.
Temel atma töreninde ilk konuşmayı Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan yaptı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve parti örgütü ile birlikte geride kalan iki aylık görev süresinde uyumlu bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, söz verdikleri yatırımların seçimlere kadar hayata geçirileceğini söyledi.
Söke’ye 302 kilometre yol, 385 kilometre altyapı yatırımı yapıldığını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bugün 2019 yerel seçimlerinde söz verdiğimiz yatırımların temel atma törenlerini geçekleştiriyoruz. 42 bin m2 üzerine oturan yeni otogar, seçimde söz verdiğim kentin kalbinde yer altı otoparkı ve yine 10 bin m2 üzerine oturan yeşil alan ile otoparkı Sökemize kazandırıyoruz. Seçimlerde vermiş olduğumuz sözleri teker teker yerine getiriyoruz. Temelini attığımız üç projeyi 2024 yılı Mart ayının ilk haftasında da halkımızın kullanımına açacağız” dedi.
“Bir belediye başkanı kendisini kentine adamışsa, kentin insanına yaşı ve yaşadığı yer ne olursa olsun hizmet edebiliyorsa o kentte güzellik vardır” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maliye Bakanlığında çalıştığı dönemde Söke’de kaldığını, Söke’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Trafik, yol ve yeşil alan sorunlarınız var ama Özlem Başkan bunları çözmeye kararlı. Bugüne kadar Söke’ye 1 milyar liralık yatırım yaptığını ifade etti. Bugünkü temel atılan projelerde 150 Milyon TL tutarında yatırımlar yapıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten de sadece Aydın için değil, Türkiye için de örnek belediye başkanlarımızdan biridir. Örneğin birinci yönü kadın bir belediye başkanı, ikincisi ise Aydın’a yaptığı yatırım ve hizmetler. Aydın’a yaptığı yatırımları sanmayın ki sadece Aydınlılar biliyor, bütün Türkiye biliyor. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte de Özlem Başkanımız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam edecek” dedi.
Konuşmasına 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Atatürk’ten söz ederek devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin bağımsız ve özgür bir ülke olduğunu emperyalist güçler karşısında boyun eğmemesi gerektiğini belirtti. Herkesin ülke tarihini bilmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin ancak Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarını rehber edinerek kalkınan bir ülke olabileceğini ifade etti.
Konuşmaların ardından Kemal Kılıçdaroğlu, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu yanına davet etti. Ellerini havaya kaldıran Kemal Kılıçdaroğlu iki belediye başkanını kutladı.
Ardından diğer katılımcıların da sahneye gelmesiyle toplu temel atma töreni gerçekleştirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Söke’nin tescilli ürünü Körüklü Söke Çizmesi ve Atatürk resmi hediye edildi.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VE PARTİ ÖRGÜTÜ İLE BİRLİKTE GERİDE KALAN İKİ AYLIK GÖREV SÜRESİNDE UYUMLU BİR ÇALIŞMA ORTAYA KOYDUKLARINI BELİRTEN SÖKE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İBERYA ARIKAN, SÖZ VERDİKLERİ YATIRIMLARIN SEÇİMLERE KADAR HAYATA GEÇİRİLECEĞİNİ SÖYLEDİ. (LEVENT TUNCER/AYDIN-İHA) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Söke ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımların toplu temel atma törenine katıldı.