Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konak’ta CHP’den oy rekoru

CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet İttifakı’nın ortak adayı Abdül Batur, 31 Mart yerel seçimlerinde, Konak tarihinde alınan en yüksek oyu aldı. Başkan Batur, “Konak için verdiğimiz sözü tuttuk. Yüzde 65’lik hedefimize ulaştık. Artık hizmet zamanı” dedi.

CHP Konak Belediye Başkan

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 65’lik oy hedefine ulaşan CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet İttifakı’nın ortak adayı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanlığı önünde bir kutlama gerçekleştirdi. Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen kutlamada Başkan Batur, sloganlar ve meşaleler ile karşılandı. CHP Konak İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan Başkan Batur, “Bu tarihi neticeyi hep birlikte, omuz omuza vererek kazandık. Birlikte kazandık” dedi.

KONAK’TA CHP’DEN OY REKORU

Batur, şöyle devam etti:

“4 Şubat Cuma günü yine burada bir araya gelmiştik. Konak için aday gösterildikten sonra ilçe başkanlığımıza ilk ziyaretimdi. O gün yaptığım konuşmada ise ‘Konak’ı Narlıdere gibi yapacağız. Konak eskimiş, yenileyeceğiz. Yalnız bir isteğim var. Narlıdere’den Abdül Batur’un geldiği belli olsun. Rekor istiyorum sizden. Yüzde 65 oy istiyorum sizden’ demiştik. Bugün geldiğimiz noktada yüzde 65 tamam ve hatta daha da üstüne çıkmak üzereyiz. Konak’ı baştan başa, mahalle mahalle dolaştık. Konaklılarda bizi bağrına bastı. Bugün önemli bir gün 31 Mart’ta Konak Belediyesi kurulduğundan bu yana en yüksek oyu aldık. Bu tarihi oyu almamızı sağlayan okullarda görev yapan arkadaşlarımıza, sandık görevlilerimize, mahalle sorumlularımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İşte tarih böyle omuz omuza, beraberce mücadele ederek yazılır. Sizlerin büyük azmi ve kararlılığı ile Konak İzmir’de 13.üncü sıradan 5.nci sıraya geldi. Bu güzel neticenin elde edilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte bize desteklerini asla esirgemeyen Millet ittifakımızın ortağı İYİ Partiye, yöneticilerine ve İYİ partililere teşekkür ediyorum. Bizlere sonuna kadar destek oldular. 25 senedir, belediyecilik yaptığım süreçte bana sabırların en büyüğünü gösteren eşim Ferah Batur’a teşekkürlerin en büyüğünü etmek istiyorum. Gecemiz gündüzümüz belli olmadan gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sırasında bana destek olduğu için binlerce kez teşekkür ediyorum. Aileme teşekkür ediyorum. Birlikte Konak dedik. Birlikte yola çıktık. Konak’ı güzelleştireceğiz. Birlikte Konak çok daha güzel olacak.”

KONAK’TA CHP’DEN OY REKORU
KONAK’TA CHP’DEN OY REKORU