Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koruyucu Aile Dükkanı sizi bekliyor

Denizli Koruyucu Aile Derneği her sene olduğu gibi bu sene de dükkanını açtı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu bahçesinde sizleri bekliyor.

Denizli Koruyucu Aile Derneği

Denizli Koruyucu Aile Derneği, dernek üyelerinin üretimleri ile oluşturduğu Denizli Koruyucu Aile Derneği Dükkanı’nı açtı Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu önünde açılan dükkan çocuk dostlarına ev sahipliği yaparken, koruyucu ailelik konusunda da farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

21 Nisan’a kadar Çatalçeşme Oda Tiyatrosu bahçesinde çocuk dostlarını ağırlayacak olan Koruyucu Aile Dükkanı’nı ziyaret çağıran Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Hakan Vural, “Denizli Koruyucu Aile Derneği olarak her sene düzenlediğimiz bu çalışmamız bizim için çok önemli. Dernek bünyemizdeki üretim yapan kadınlarımız harika işler ortaya çıkartıyor. Herkesi hem ürünlerimizi görmeye hem de koruyucu ailelik ile ilgili bilgi almak için 21 Nisan’a kadar Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nun önüne bekliyoruz” dedi.

Dernek hakkında

Denizli Koruyucu Aile Derneği korunmaya ihtiyacı olan her çocuğun güvenli bir aile ortamında sevgiyle hayata hazırlanması gerektiğinden yola çıkarak 2009 yılında kurulmuştur.

Dernek çocuğun yararını, ‘saygınlık ve özgürlük koşulları içinde, normal biçimde ve sağlıkla, sosyal, ruhsal, ahlaki, akılsal, fiziksel gelişimini sağlamak’ olarak algılar ve hak temelli yaklaşımı benimser.

Derneğin amacı koruyucu aile hizmetinden yararlanan çocukların yararının uluslararası standartlarda bakımlarının sürdürülmesi olup, bu amaçla Koruyucu Aile sisteminin yerel ve ulusal ölçekte yaygınlaşması, Aday koruyucu ailelerin duygu ve deneyim paylaşımı yoluyla sürece hazırlanması, Sisteme dâhil olan ailelerin ve çocukların desteklenmesi yoluyla koruyucu aile sisteminin uygulamadaki niteliğinin artırılmasıdır.